Hyggelig personale og god frokost. Men rommet var forferdelig. Vi var tre venner. Rommet hadde kun en bråkete glass skyvedør inn til badet, som i tillegg var omtrent oppå senga. Ikke mye privat liv om du skulle på badet. Vi valgte og gå på toalettet i fellesarealene.
Det værste av alt var luftkvaliteten på rommet. Vindu kun vent inn i bygget mot frokostsalen, så ingen frisk luft. Helt forferdelig varmt og tett på rommet. Kan umulig være godt ventilasjonsanlegg heller. Ingen gode netter med søvn. Stod en vifte inne på rommet, og det sier jo sitt - problemet er noe hotellet vet om. Hadde på den på full guffe da vi var ute av rommet, men kunne ikke ha den på da vi skulle sove fordi den bråket veldig. Hadde planer om å være en del på rommet å bare slappe av, men måtte som regel være ute på farten da det var ubehagelig å være der.
Er ikke så kresen på standarden, men pris skal tilsvare det du får , og for 4000kr hadde jeg i det minste forventet at muligheten for en god natts søvn skulle være innenfor rekkevidde. Min søster som også var med på hotellet bor i Trondheim. hun valgte utpå natta å reise hjem for å få sove.