“Sen lunsj for to”

Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet
Vurdert som nr. 132 av 299 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Ypperlig buffet til kr. 199 (!). Ingenting å utsette på buffeten; smakfulle retter - både maki, nigiri, pokesalat og diverse friterte retter. Personalet var flinke til å etterfylle, og buffeten opplevdes ikke som "crowded" til tross for at det knapt var noen ledige plasser i lokalet. Imponert!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 161niklasj

Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Meget fin lokalisering på restauranten. Nydelig mat og service. Elsker buffe. Denne er midt i blinken!

Dato for besøk: mai 2018
3  Takk, Monalisa333
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Godt fornøyd med både mat, pris og omgivelser. Og vi fikk en god mottagelse og oppfølging av de ansatte. Det eneste som trakk ned var at vinduskarmene ikke var særlig godt rengjort. I og med at undertegnede fikk plass rett ved siden av et vindu var det spesielt lett å legge merke til og ikke særlig trivelig.

2  Takk, Trjkkl
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Skal du spise på denne plassen så får du ganske god mat med tanke på prisen, men ikke forvent god service. Dvs - du er veldig avhengig av hvem som faktisk er på jobb.

Spiste der i dag og opplevde en kvinnelig servitør som nærmest kastet glassene på bordet og gjorde sitt beste for at vi skulle føle oss uvelkommen.

Til eierne av stedet, skjer dere! For mange av disse opplevelsene så slutter nok vi med mange å gå dit.

Dato for besøk: august 2018
8  Takk, kjellarthurh
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

SaBrura er en sushi restaurant som byr på mye. Buffeen deres har deilige varianter av sushi, men også gode salater, kylling-stikks, dumplings med mere. De ansatte er blide og effektive, og ved siste besøk var restauranten full av folk, men vi ønsket uansett take-away. På få minutter ordnet de glutenfri sushi til meg, og mannen min fikk selv fylle en boks med det han ønsket. Har spist her mange ganger og fått god mat hver gang. Har alltid blitt møtt av blide og service- innstilte ansatte. Anbefaler at du bestiller bord om du skal hit. Jeg kommer selvfølgelig tilbake.

Dato for besøk: august 2018
4  Takk, astrudd

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet? Del dine erfaringer!