“Veldig god buffet ! 👍”

Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet
Vurdert som nr. 141 av 308 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde lyst på sushi denne kvelden og valget falt på denne restauranten. Hyggelig mottagelse av blid servitør ! Vi valgte buffet da denne så fristende ut... Maten smakte nydelig og det var også en del varm snacks å velge i.
Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse 👍👍

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, trond116

Anmeldt 8. april 2021 via mobile enheter

Deilig, igjen ! Har kjeftet over dårlig kvalitet tidligere. I dag, og også forrige gang, fikk jeg det jeg vil ha. En god opplevelse. Takk.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, EbbaR
Anmeldt 12. oktober 2020

Lite kompetanse hos de som serverte, buffeten var stadig tom for enkelte typer sushi, kylling satay var ikke gjennomstekt, tallerknene på buffeten var skitne........ nei dette ble en stor nedtur.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, cesomo
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Prøvde sushi-buffet for første gang, og det var en suksess! God plass, mye god mat, variert og godt utvalg i sushiretter.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Kristin111968
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, kult konsept. Lokalet var koselig. Perfekt for venner og fine priser.
Servicen var helt ok.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, andreahD6050CI

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet, så også på

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi Bakklandet? Del dine erfaringer!