Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette er ikke godt nok ! Vi”
Anmeldelse av Sushi Bar Torvet

Sushi Bar Torvet
Bestill bord
2
tir. 21.9.
20:00
Vurdert som nr. 143 av 284 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Dette er ikke godt nok ! Vi var sultne og stakk innom for et raskt og enkelt måltid. Sushien var av dårlig kvalitet, luktet ikke godt, så ikke delikat ut og smakte heller ikke som den skulle. Bordet ble ikke rengjort og jeg måtte be om soyasaus to ganger. Ga opp å be om skåler til sausen. To tydelig berusete menn fikk ølservering og satt med sin andre runde da vi gikk. Sommervikarer ?

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EbbaR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 28 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Jeg kan så absolutt anbefale Sushi bar. Fikk en positiv opplevelse fra første stund. Ble mottatt av en hyggelig servitør og fikk fint bord ute i sola. diverse sushi menyer og friterte retter. Anbefales på det.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, gislel_kkenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Kjempe god sushi sjøl for ein som ikke velger sushi så ofte☺️ godt utvalg av mat og drikke. Fikk god service her og vil gjerne dra tilbake.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 797magnusg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Stort forbedringspotensiale på:
- serviceinnstillingen til de ansatte
- soyasausen var så salt/stram at jeg måtte la være. Prøvde en annen flaske enn den som sto på bordet vårt også
- utforming av lokalet, det er altfor trangt der maten står

Jeg kommer helt klart ikke tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Havfrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Har prøvd mange forskjellige sushibuffeter, men denne er min absolutte favoritt. Med alt fra misosuppe til sticky wings til masse deilig sushi. (Flambert nigiri er en av mine favoritter!) Bør reservere bord på forhånd, populær plass.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 479jannickem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sushi Bar Torvet, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Sushi Bar Torvet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din