Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Austmann Bryggeri & Taproom
Åpen i dag: 18:00 - 00:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fredagspils

Tross corona ble dette en hyggelig kveld med kollegaer. God avstand til andre gjester, bestilling... les mer

Anmeldt 4. desember 2020
Svein G
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Kjempe opplevelse!

Tok bussen fra Trondheim torg og opp hit, ca +/- 10 minutter gange fra busstoppet. Vi var de første... les mer

Anmeldt 26. januar 2020
klllk
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 19 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
fra USD 69,10
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 41,43
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 51,82
Mer informasjon
Anmeldelser (19)
Filtrer anmeldelser
19 resultater
Vurdering fra reisende
14
3
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
14
3
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 19 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Tok bussen fra Trondheim torg og opp hit, ca +/- 10 minutter gange fra busstoppet. Vi var de første gjestene som kom etter åpning, var veldig hyggelig betjening og koselig atmosfære. Fra der vi satt så vi rett inn til selve bryggeriet. Rimelige priser, og artig å prøve det man selv vil fra tap. Di har også enkel servering, toast osv. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Omvisning, ølsmaking og julebord. Artig å høre en av grunnleggerne fortelle historien bak dagens bryggeri. Fantastisk godt øl! Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, S6061RGlindas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Litt anderledes julebord angrep sted og mat. Kult lokale, inni bryggeriet. Og Austmann ølet er veldig godt. Kortreist var det også. Men maten var egentlig en liten nedtur. Det som var der var godt det, men det var alt for lite mat til alle som var der. Lite variert var det også. Men det er jo et bryggeri og ikke en restaurant. Så konseptet er kult.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Ludvigsen28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Beerventures, Manager på Austmann Bryggeri & Taproom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Hi there Ludvigsen28! Many thanks for visiting us at the Taproom and I'm glad you enjoyed your time here. Thanks very much for the feedback about the food - your feedback is crucial for us to make sure this doesnt happen again. I have taken this further with the catering company that delivered the food and they have taken your input to heart. Please contact me at taproom@austmann.no so I can rectify the situation for you.
I hope that we will be able to see you here again in the future and perhaps you will be happy to adjust your rating based on your Taproom experience, and not on the delivery of an outside vendor.
Hope to see you hear again soon - and please remember to send me an email!
Talk soon.
-VInko

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi besøkte austmann er lørdag for ølkurs og smaking. Kjempefint lokalet og masse godt øl. Ekstra stas å få innblikk fra en av gründerene som fortalte om oppstart og veien til der de er i dag. Anbefales både til venner, alene og med jobb/skole.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 555kine_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Beerventures, Manager på Austmann Bryggeri & Taproom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Hiya Kine! Thanks for the great review!
Cheers, Vinko

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Var her på en sammenkomst sammen med ca 70 andre. Det ble en litt langtekkelig seanse, vanskelig å høre hva som ble sagt.Catering maten (tapas) smakte aldeles fantastisk .

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Beerventures, Eier på Austmann Bryggeri & Taproom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Hei Alf Magne! Hope you had a good time at the old brewery location. Please do visit us at our new taproom at Sluppen sometime where we have established a new bar. Should be a much more comfortable location than our old warehouse :)
Thanks for visiting us! - Vinko

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser