Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjokkerende dårlig service.”
Anmeldelse av Espresso House

Espresso House
Vurdert som nr. 17 av 17 Kaffe og te i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Sjokkerende service. Ble angrepet av måker og fikk ødelagt vårt besøk. Det var ikke aktuelt å erstatte bollen som måken stakk av med.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dratsva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 14 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2020

Kom til espresso House litt før 11 og ser de har et frokost tilbud. tenker jeg vil prøve dette tilbudet og stiller meg foran kassa, det er ingen andre i kø, og var 2 stk på jobb.

Likevel ender jeg opp med å stå der til klokka passerer 11 før jeg får hjelp, så når jeg da spør om jeg fortsatt kan få frokosttilbudet får jeg bare beskjed om at: «nei det kan jeg ikke selge deg siden klokka er over 11» jeg prøvde meg litt på å si at jeg var her før 11, men de som jobbet der ikke kom før nå.. men siden jeg ikke er noe konflikt menneske, droppet jeg det for når hun sa nei.

Dette vil jeg si er dårlig service. Når det er en ansatt som jobber rundt med prislapper og en annen ansatt som lager en drikke til en annen kunde, skulle jeg bare ha ropt: hei! Jeg vil gjerne bestille før 11!!! Og avbryte alt som blir gjort

Nei det er ikke akkurat høflig så ventet isteden, mitt tap, men også deres, for i en by med mange kaféer, kommer jeg ikke hit flere ganger..

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, MarieCathLv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2019 via mobile enheter

Første gang på kaffebesøk her. Super service og kaffe og mat/kaker smakte fortreffelig
Anbefales
God atmosfære

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, SynnoveKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Endelig har espresso house kommet til Trondheim. Her får man veldig god kaffe og mange gode kaker og godbiter. Jeg kommer alltid gjerne hit med venninner og syns innredningen er veldig koselig.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, marika2207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2018 via mobile enheter

Bravo at denne er kommet i kjøpesentret Trondheim Torg. Lite, men intimt og sentralt. Litt mer plass hadde vært ønskelig. Betjeningen er hyggelige og veldig serviceinnstilte. Utvalget av mat er ferskt og godt. Her er muligheten for å ta en kaffe og spise noe enkelt på en grei måte.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Espresso House, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Espresso House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din