Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvalitetssted”
Anmeldelse av AiSuma

AiSuma
Vurdert som nr. 11 av 286 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: God mat i lune omgivelser – det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete. AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Jeg og noen venner var innom AiSuma for en biffmiddag. Selve lokalet opplevdes som varmt og lunt, det var rikelig med sitteplasser og hadde en trivelig bar.
Biffkjøttet var perfekt, tilbehøret (ulike potetretter og grønnsaker) og de ulike sausene var også vel tilberedt. Personalet var minst på likt nivå med maten- de var veldig profesjonell, sosial og hyggelige uten å være for påtrengende. Takk for at dere gjorde opplevelsen til det bedre, fortsett med det!
Et lite subjektivt minus var dessertmenyen, ikke egnet for den kresne, kunne vært mer sjokolade/kaker for min del. Men det som ble bestilt smakte godt. Menyen opplevdes noe alternativ, men på en positiv måte.
Alltid bra å gå litt utenfor komfortsonen, spesielt da kokkene vet hva de holder på med.
Takk for maten, anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, I8164UZelizabethk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Takk for hyggelig anmeldelse! Tips om dessertene bringes videre til kokken :-) Velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (515)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

98102 av 515 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra kvalitet på kjøttet som var perfekt stekt. Veldig god pommes frittes men så sterkt krydret at det overdøvde smaken av kjøttet og sausen. Bearnaise-sausen var god men ikke likevel overveldende. Hyggelig service men egentlig ikke på et spesielt nivå det er verdt å tipse for. Pga disse trekkene blir det 4 i stedet for 5. Kommer helt sikkert tilbake hit!

Dato for besøk: november 2018
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Takk for anmeldelsen. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Ikke ofte jeg er på TripAdvisor og legger igjen kommentar, men dagens måltid på AiSuma var virkelig fantastisk, vil anbefale dette stedet på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, mariusm404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Tusen takk for flott anmeldelse! Du er hjertelig velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe kveld med ett vennepar for å feire. Service topp og ikke masende fra ankomst til vi dro. Maten var topp og tiden gikk fort. Fikk vindusplass mot nidelva som speilet måne og by i det stille vannet.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Sondre72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Takk for flott anmeldelse! Du er hjertelig velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Var her på julebord i fjor, og fikk servert treretters middag hvor jeg må trekke fram hovedretten som det beste jeg noen sinne har smakt. Kjøttet var helt perfekt stekt!

Dato for besøk: november 2017
Takk, lenaludvigsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse! Håper vi ser deg igjen snart :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på AiSuma, så også på

 
 

Har du vært i AiSuma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din