Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke bestill lam, forferdelig”
Anmeldelse av AiSuma

AiSuma
Vurdert som nr. 10 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: God mat i lune omgivelser – det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete. AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Ikke bestill lam, forferdelig seigt og rotgrønnsaker fra en grill som ikke har blitt rengjort
Kjøttet var ikke spiselig, rotgrønnsakene smakte brent og kjøttet var slengt over.
Utrolig dårlig.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 491b_rdv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei, Bård.
Takk for anmeldelsen. Dette var beklagelig, og vi ønsker gjerne å høre mer om ditt besøk hos oss. Vi setter stor pris på om du vil sende oss en mail om dette, slik at vi får sjansen til å følge opp videre. I så fall kan du sende mailen til post@aisuma.no .
Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 532 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Grunnen til spørsmålstegnet i overskriften er at jeg ikke har prøvd alle, men det kan absolutt være det. Vi valgte dagens tre retters meny og den var fantastisk med carpaccio av tunfisk, andebryst og karamellpudding. I tillegg fikk vi anbefalt en god fransk rødvin som stod godt til maten. Servicen var upåklagelig og dette er et sted man absolutt kommer tilbake til.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei, Christian.
Takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig anmeldelse.
Gleder oss til å ønske deg velkommen igjen!
Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020

Spiste Aisuma BBQ, kjøttet og tilbehøret var godt på smak. Flinke servitører og kokker.
Dessverre så var jeg veldig uheldig med sitteplassene noe som ødela litt for opplevelsen i det fulle bildet.
Det var trangt, bordet var utrolig lite og man så rett inn i veggen dekket av baderomsfliser. Lydnivået i restauranten var også veldig høyt, som gjorde det vanskelig å ha en normal samtale rundt bordet.

Anbefaler kommende gjester å booke bord når det ikke er helg/høytid for å spise ute.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnjaSyrstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei, Anja.
Takk for anmeldelsen. Ønsker deg velkommen igjen! Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

maten var svært god, alle bestilte 3 retters som besto av flotte porsjoner med god mengde. veldig kjapp servering! og svært hyggelige servitører

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingridjg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei, Ingrid.
Takk for hyggelig anmeldelse. Ønsker deg velkommen igjen! Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Spiste kamskjell med blomkålpuré og lam indrefilet. Perfekt tilberedt! Hyggelige serviceinnstilt betjening. Flott utsikt mot Nidelven og koselige lokaler. 5stk spiste 3retters + drikke, pris 3400, veldig rimelig for så god mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ChrisogKris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på AiSuma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei, Kristin.
Takk for så hyggelig anmeldelse. Ønsker deg velkommen igjen! Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på AiSuma, så også på

 
 

Har du vært i AiSuma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din