Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sted for avslapning og”
Anmeldelse av Krambua

Krambua
Vurdert som nr. 86 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

God sted for avslapning og god øl. Betjeningen tar deg i mot med åpne armer og et varmt smil. Hit drar vi gjerne tilbake

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 126 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Koselig sted med god atmosfære. Kan absolutt anbefale Fish and chips’n dem har på menyen Verdt et besøk .

Dato for besøk: juni 2020
Takk, june_177
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Pitstopp før arrangement i Olavs hallen. Lørdagskveld og mye folk, bra utvalg i mat og drikke. Men vi holdte oss til drikke, mye bra øl på tap også. Dessverre var det veldig støy i lokale og litt få bartendere på

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Ikke imponerende. Hadde større forventninger både til service, mat og drikke. Vi var en større gruppe ifm forhåndsbooket selskap. Vi hadde bord i kjelleren i eget lokale.
Alle bestillinger måtte gjøres oppe i baren både når det gjaldt drikke og mat. Ingen service ble tilbudt ved bordet.
Maten var god på smak men porsjonene og anretningen var på et minimum. Spiste Fiskesuppe som hovedrett, denne var god på smak men lien porsjon til å være hovedrett. Liten brødbit og en kuvertpakke med smør var alt tilbehør.
Med disse prisene bør man forvente en langt bedre opplevelse.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

For en plass! Nydelig mat, trivelig atmosfære, god service, og ikke minst, hyggelige og oppmerksomme folk som jobber der :)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, runeg511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Krambua, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Krambua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din