“Skuffende”

Kompis Byasen
Vurdert som nr. 117 av 299 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 4 - USD 19
Anmeldt 13. november 2021

Har vært stabil kunde fra 2018 og det har bare blitt dårligere og dårligere. Tidligere var karbonadene saftige og minnet om hjemmelagd, nå kompakt og tørre. I tillegg er brød og karbonadene brente. Har forsøkt med ulike pomme fries og de er veldig slappe. Varmer de i ovnen hjemme, men hjelper lite

Dato for besøk: november 2021
Takk, Beritls

Anmeldt 16. mars 2021 via mobile enheter

Var bare sånn passe fornøyd da vi var her tidligere, men denne gangen var det mye bedre. Bestilte take away denne gangen. Maten var ferdig til forespeilet klokkeslett og betaling og overlevering gikk kjapt og greit.
Kjempegode hamburgere, mye pommes frites, nydelige løkringer og søtpotetfries.
Dette er ikke siste gangen vi kjøper mat herfra.

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, RB844
Anmeldt 20. desember 2020

Litt dyrt med tanke på hva du får. Har opplevd litt ujevn kvalitet på maten, men har gitt dem opp. Dessverre.

Takk, mavin1989
Anmeldt 14. februar 2020

Mitt første besøk ved Kompis Byåsen.
God mat, men ikke mer enn det. Burgeren var ikke helt varm da vi fikk den. Jorbær- milkshaken var meget god. Minnet meg om de bedre man får i England.
Lokalet er lite, men greit. Fikk det siste bordet som var ledig. Bordet var ved siden av inngangsdøren, så det ble naturlig en trekkfull plass i begynnelsen av februar. Det hadde hjulpet mye om man hadde satt opp en halvvegg mellom bordet og døra.
Kommer nok til å besøke Kompis igjen, men da ved en annen restaurant.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, ellensX9757SE
Anmeldt 12. desember 2019

Jeg har vært her flere ganger sammen med min familie. Restauranten er liten og intim. Maten har alltid vært svært god. Burgerne er saftige og velsmakende. Ungene elsker milkshakene deres. Menyen er innholdrik og kan tilpasses ethvert behov. Luftkvalitet er god og det er rene toalettforhold.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 738kathrinet

Reisende som så på Kompis Byasen, så også på

Har du vært i Kompis Byasen? Del dine erfaringer!