“Lunsj”
Anmeldelse av SELLANRAA Bok & Bar

SELLANRAA Bok & Bar
Vurdert som nr. 50 av 407 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Jeg anbefaler vanligvis Sellanraa til alle, som en koselig plass med det jeg mener er byens beste kaffe. Men jeg ble skuffet da jeg skulle spise en sen lunsj der en dag, når maten jeg ble servert var over-saltet. Når jeg så sa i fra om dette fikk jeg ingen reaksjon eller beklagelse. Siden dette også er en dyr plass å spise ble jeg skuffet av både servicen og maten.

Takk, 526kamilla_

Anmeldt 3. april 2018

Var innnom en dag i påska., Bestilte kaffe og canele.. Kaffen var kjempegod og canelen smeltet på tunga, så kaffebrød og kaffe er eksellent. Servicen ved kassen når man bestlte var bra, og kaffen ble brakt til bordet. Lokalet er også veldig fint med masse bøker man kan bla i mens man sitter på kaffeen. Men det er kanskje ikke så dumt om servitøren tar en runde i lokalet og spør om kaffen/maten var god. Og slik viser at man er opptatt av at mat og kaffe skal smake. Det tar seg bedre ut enn at tre-fire servitører står bak disken og prater relativt høylytt.. Jeg kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Asterix66
Anmeldt 22. februar 2018

Jeg spiste lunsj på Sellanraa to påfølgende lørdager. Første besøk var utmerket. Jeg spiste nydelig kveite med skorsonnerrot, følget spiste veldig gode friterte klippfiskboller. Bord mot vinduet og flott stemning. Neste lørdag: Bord for 4 ble et bittelite bord innerst i restauranten, hvor det hele tiden var en stri trafikk av folk som skulle til og fra biblioteket. And i vaffel var rett og slett ikke noe særlig - ikke vondt, men bare kjedelig. Bestilte noe søtt etter maten - munken jeg fikk var rå inni. Spiste en financiér - lekkert fransk bakverk som ikke var så lekkert her og viste seg å inneholde mandler, til tross for at det ikke sto noe om det på allergiinfoen. Allergisk mot mandler. Kjipt. Servitørene hyggelige men litt uproft inntrykk. Alt i alt syns jeg stedet har apell, men det er mye å gå på.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Arbustus
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte en lunsj bestående av to rugbrødskiver der den ene var med leverpostei m/ syltet og stekt løk og løkkrem, og den andre var brønnkarsemajones (emulsjon) med mediumkokte andeegg. Dette var svært godt. Til drikke bestilte jeg en hjemmelaget solbærsaft og en cortado. Solbærsaften var helt fantastisk og kaffen god. Absolutt et sted å anbefale hvis du vil slappe av med en bok men samtidig har lyst på noe ekstra godt. En vinner hos meg!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, bobrobert89
Anmeldt 20. januar 2018 via mobile enheter

Byens, ja kanskje Norges beste kaffe !!! Enkel og veldig god mat, gode småkaker, supre salater. Hyggelig atmosfære, upåklagelig service!👍

Dato for besøk: januar 2018
Takk, norveigs

Reisende som så på SELLANRAA Bok & Bar, så også på

Har du vært i SELLANRAA Bok & Bar? Del dine erfaringer!