Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dele meny”
Anmeldelse av SELLANRAA Bok & Bar

SELLANRAA Bok & Bar
Vurdert som nr. 57 av 283 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020

Mat opplevelse på nivå med 1 stjernes "Micheleng" restaurantene i Trondheim.
Kortreist mat og mye bruk av fermetisering.
Sesongretter som ikke fåes andre steder
Godt covid19 renhold og plass
Anbefaler delemeny, magisk og får smakt på masse av retten
Tomt for Kombucha dennegang

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, innafor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 52 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Ypperlig mat og god service.
Hørt mye om den før. Tenkte at nå var det på tide å prøve plassen.
Vi var 4voksne og 2barn.
Bestilte reker og surdeigsbrød de andre. Ferske gode reker og deilig surdeigsbrød. Perfekt seighet i brødet.
Sekv bestilte jeg sakt vaffel med krabbe fra Hitra, estragonmajones, beter og urter. Smakte fortreffelig. Høydepunktet var majonesen og betjene. Anbefales å stikke innom til lunsj. Kommer tilbake. Bilde noe uproft.. Allerede tatt en bit..

Dato for besøk: juni 2020
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Vi spiste lunch på Sellanraa og de serverer enkle og smakfulle retter som overasker. Spiste en rett med sellerirot tilberedt på forskjellige måter og den anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, fiolv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Vi reserverte bord for å være sikker på å få plass i restaurantdelen av lokalet. Jeg anbefaler å sitte der fremfor i kafeområdet, og det er ikke mer enn 4-5 bord i den delen av lokalet.
Sellanraa har en delemeny som koster 250 per person, og vi tok denne. Det viste seg å være et utmerket valg siden vi fikk hele 5 serveringer. Fire av dem fant vi igjen på menyen, mens den femte var en overraskelse. Jeg har postet bilder av alle fem rettene vi fikk denne dagen (22.2.2020).
Konseptet med delemeny der de setter frem en og en rett slik at alle ved bordet kan forsyne seg selv fungerer utmerket. Det er sosialt og bidrar sikkert til holde prisene på et fornuftig nivå.
Alt vi fikk servert var smakfullt, servitøren var imøtekommende og vi kommer mer enn gjerne igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjetil_Pettersson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2020

Nydelig servering. Utrolig hyggelig, imøtekommende og vennlig betjening. Verdens beste og spennende te.
Vi kommer hit igjen. Vi satt her fem timer idag!!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, E1U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SELLANRAA Bok & Bar, så også på

 

Har du vært i SELLANRAA Bok & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din