Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Behagelig sted

På gateplan i tidligere Hotell Gildevangen ligger denne Whisky- og aquavitbaren. De har... les mer

Anmeldt 12. september 2020
Hellebor
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Sentralt og hyggelig.

Hyggelig og sentral pub med gode drinker og bra utvalg i øl i tillegg til Whisky og Aquavit... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
monicabJ4403BK
Les alle 27 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
fra USD 66,93
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 43,37
Mer informasjon
fra USD 186,23
Mer informasjon
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
6
17
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
17
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 27 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Tok en stopp innom etter julebordet og var imponert over utvalget med både øl på kran, akevitt og whiskey. Ellers var det hyggelig atmosfære og et fint sted å prate med venner

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018

Ligger sentralt plassert I sentrum. I baren finner du ca 7 hyller med ulike sorter av flere typer brennevin. Kelneren hjelper deg om du er usikker. Hyggelig plass hvor en kan ta det med ro og slappe av. Men prisene er noe høye.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Reidar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Her er det god stemning, levende musikk og det aller meste av whiskey og akevitt som er verdt å smake på

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, B G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

Sentral bar med veldig bra utval av whisky og akevitt. Dyktige og hyggelege barkeeperar. Kunne ønska litt større ølutval.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, 697Inge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

Fantastisk utvalg av whisky og akevitt.
Vi fikk gode anbefalinger som traff godt med det vi hadde sagt vi likte.
Fint sted og god fagkunnskap

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, janegil51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser