Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Behagelig sted

På gateplan i tidligere Hotell Gildevangen ligger denne Whisky- og aquavitbaren. De har... les mer

Anmeldt 12. september 2020
Hellebor
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Fin bar

Pitstopp før vi skulle videre. Fint lokale, bra og stor bar. Mye bra øl på tap, og tilbyr også... les mer

Anmeldt 26. januar 2020
klllk
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 27 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
fra USD 66,54
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 43,05
Mer informasjon
fra USD 185,17
Mer informasjon
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
6
17
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
17
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 27 anmeldelser
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Koselig bar med hyggelig betjening! Her har du god stemning og ikke så mye party-byliv. Mer rolig der man kan nyte en god whisky eller øl. Her vært her flere ganger og alltid vært fornøyd. Min faste bar i Trondheim og anbefaler alle å komme innom! De har ett godt utvalg av drikke så man finner garantert noe man liker.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, kbrynlund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Pitstopp før vi skulle videre. Fint lokale, bra og stor bar. Mye bra øl på tap, og tilbyr også akevitt smaking. Eneste minus var at alle toalettene er nede i kjelleren. Ellers bra

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Synes ikke det med DJ ga meg opplevelsen med å være på en bar/pub. Synes det var mye koseligere før de restaurerte lokalet. Ikke rett musikk på rett sted. Mindre personlig nå enn før. Dessverre.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Marie1975679
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Hadde et par øl her i går i forbindelse med et opphold i byen, bodde på Thon Hotel Nidaros, som ligger i samme bygget. Dette var derfor et naturlig stopp før vi skulle spise middag.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Bar med et innholdsrikt sortiment, mye å smake på her. Trivelig lokale med hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser