Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Noe for enhver smak

Koselig sted med meget bra utvalg av drikke. Her bør man kunne finne noe for enhver smak. Hyggelig... les mer

Anmeldt 25. februar 2022
Norw50
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Sentralt og hyggelig.

Hyggelig og sentral pub med gode drinker og bra utvalg i øl i tillegg til Whisky og Aquavit... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
monicabJ4403BK
Les alle 32 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
fra USD 64,73
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
61 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 59,69
Mer informasjon
fra USD 153,44
Mer informasjon
Anmeldelser (32)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Vurdering fra reisende
6
20
2
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
20
2
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 32 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Hyggelig og sentral pub med gode drinker og bra utvalg i øl i tillegg til Whisky og Aquavit. Kunnskapsrik og hyggelig betjening. Rent og grei avstand mellom bordene. Lett å snakke sammen, ikke støyende musikk. Uformelt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monicabJ4403BK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Koselig bar med hyggelig betjening! Her har du god stemning og ikke så mye party-byliv. Mer rolig der man kan nyte en god whisky eller øl. Her vært her flere ganger og alltid vært fornøyd. Min faste bar i Trondheim og anbefaler alle å komme innom! De har ett godt utvalg av drikke så man finner garantert noe man liker.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, kbrynlund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Pitstopp før vi skulle videre. Fint lokale, bra og stor bar. Mye bra øl på tap, og tilbyr også akevitt smaking. Eneste minus var at alle toalettene er nede i kjelleren. Ellers bra

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Synes ikke det med DJ ga meg opplevelsen med å være på en bar/pub. Synes det var mye koseligere før de restaurerte lokalet. Ikke rett musikk på rett sted. Mindre personlig nå enn før. Dessverre.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Marie1975679
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Hadde et par øl her i går i forbindelse med et opphold i byen, bodde på Thon Hotel Nidaros, som ligger i samme bygget. Dette var derfor et naturlig stopp før vi skulle spise middag.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser