Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig, men dyrt.”

Døgnvill Burger Trondheim
Vurdert som nr. 43 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 15 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Selv om det er lenge til jul, lot jeg meg friste av å forsøke restaurantens Juleburger: Storfeburger med Taleggio, karamelliserte hasselnøtter, strimlet bacon, spinat, gressløk og en saus av honning, chili og dijonsennep. Toppet med blåbærgravy.
Kjempegodt, men 189 kroner? Ikke akkurat billig. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Tusen takk for både besøk og fin anmeldelse, Frode - det betyr mye for oss! Så bra at juleburgeren vår falt i smak. Vi håper at den var verdt prisen, for den er toppet med bare gode og skikkelige råvarer :-) Hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 181 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Døgnvill har en fin atmosfære og en god beliggenhet i Trondheim sentrum. Lokalet var pent. Jeg bestilte en hamburger som var litt over snittet god.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Forerunner1986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Tusen takk for besøket og for fin tilbakemelding i etterkant, Jens! Vi setter kjempestor pris på det :-) Glad for at besøket sto til forventningene! Velkommen tilbake.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Veldig god vegetaralternativer. Har det meste du har lyst på av tilbehør. God burger og fries. Hyggelig betjening. Maten kom raskt.

Anbefales

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, andreahD6050CI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hjertelig takk for besøket og for at du tar deg tid til å gi oss en fin tilbakemelding i etterkant, Andrea! Det betyr mye for oss :-) Så bra vegetaralternativene våre falt i smak! Velkommen tilbake.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Nydelig burger og tilbehør, fantastisk bra service som anbefalte rett og god øl til, og veldig god atmosfære! Kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 990astrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hjertelig takk for både besøk og så fine ord i etterkant, Astrid! Det betyr mye for oss :-) Velkommen tilbake skal du være - vi gleder oss!

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Trivelig lokale (fullt en onsdag ettermiddag); hurtig og grei betjening, men pga påtrykk noe sen servering (30 min - noe som ble varslet om ved bestilling av mat). Kjørte standard burger og standard fries; begge deler holdt høy klasse; godt tilbehør og passende mengde.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, StefanK64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen takk for besøket og for hyggelig anmeldelse i etterkant, Stefan! Det betyr mye for oss :-) Godt å høre at maten sto til forventningene! Hjertelig velkommen tilbake.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Døgnvill Burger Trondheim, så også på

 

Har du vært i Døgnvill Burger Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.