“Konferansemiddag”

Olivia Solsiden
Vurdert som nr. 16 av 397 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 1 121 - kr 8 971
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Flott og dekorativt sted. Hyggelig betjening.
Her serveres Italia på et fat.
Selv fikk jeg en biff som var helt perfekt.
Kommer tilbake hit med familien så snart Trondheim kommer på reiseplanen.

Takk, Trond S
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 2. november 2018

Vi var en gruppe på 20 personer, men likevel fikk vi bestilt mat og drikke raskt og maten og drikke kom også raskt. Hyggelig og service-minded betjening. Maten var svært bra og det var rikelig av den. Alt i alt, en super opplevelse!

Takk, Vivian L

Tusen takk for besøket og takk for fantastisk tilbakemelding!

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en rask tur innom her i lørdags rushet og hadde litt dårlig tid. Ikke noe problem for kelneren fikset maten raskt og den var i tillegg helt nydelig. Neste gang tar vi oss litt bedre tid.

1  Takk, Tony H
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Tusen takk for besøket og takk for tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 24. oktober 2018

Vi var 8 personer (2 familier) på Olivia Solsiden, og spiste en nydelig middag i hyggelige omgivelser. Alle var fornøyde med maten vi bestilte og porsjonene var store nok. Servicen var god og servitøren kom flere ganger bort til bordet vårt. Alt i alt veldig fornøyd, og vil komme tilbake ved en senere anledning.

Takk, Susanne S
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Tusen takk for besøket og takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 24. oktober 2018

Vi ble overrasket over hvor hurtig vi ble betjent og ikke minst hvor raskt maten kom. Det var over forventning. Det samme var kvaliteten på det vi fikk servert. Takk for en svært god lunsjopplevelse!

Takk, 608christerp

Tusen takk for besøket og for fantastisk tilbakemelding! Dette var hyggelig å høre. Velkommen tilbake!

Reisende som så på Olivia Solsiden, så også på

Har du vært i Olivia Solsiden? Del dine erfaringer!