Svært koselig resturant. Nydelig mat, god atmosfære, hyggelige servitører.
Blir flere besøk hit. Anbefales.
Svært koselig resturant. Nydelig mat, god atmosfære, hyggelige servitører.
Blir flere besøk hit. Anbefales.
Dette var hyggelig å høre! Takk for besøket og for tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!
God mat og fin service! Kelner anbefaler god mat og pils. I selveste sentrum i Trondheim. Fin atmosfære.
Italiano
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi benyttet oss av Olivia Solsiden etter et større kurs. Vi var i underkant av 70 personer, og fikk servert velsmakende pizza- og pastabuffet. Servicen var veldig bra, både i planleggingsfasen i forkant av besøket, og under selve besøket. Betjeningen er veldig behjelpelig med å velge ut gode retter samt drikke som smaker godt til de rettene man velger. Vi fikk maten ganske fort, noe som var veldig fint for sultne kursdeltakere.
Tusen takk for besøket og takk for fantastisk tilbakemelding! Dette var veldig hyggelig å lese. Velkommen tilbake til oss!
Flott og dekorativt sted. Hyggelig betjening.
Her serveres Italia på et fat.
Selv fikk jeg en biff som var helt perfekt.
Kommer tilbake hit med familien så snart Trondheim kommer på reiseplanen.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake til oss!
Vi var en gruppe på 20 personer, men likevel fikk vi bestilt mat og drikke raskt og maten og drikke kom også raskt. Hyggelig og service-minded betjening. Maten var svært bra og det var rikelig av den. Alt i alt, en super opplevelse!
Tusen takk for besøket og takk for fantastisk tilbakemelding!