“Flott middag!!”

Olivia Solsiden
Vurdert som nr. 19 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 1 066 - kr 8 524
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på fire som fikk en hyggelig opplevelse med god mat og god service på Olivia. Vi fikk gode vin- anbefalinger og alle var meget fornøyd med de ulike rettene vi valgte.

Takk, Bente S
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

205209 av 502 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

En fin opplevelse dette. Vi spiste først en enkel, men deilig forrett, caprese, før vi fikk servert et fantastisk torskemåltid, mer luzzo. Serveringspersonalet var topp og Olivia Solsiden holder til i hyggelige lokaler ved «Blomsterbrua». Anbefales.

Takk, torgeirvollset

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Stenovnsbakt focaccia er definitvt å anbefale. Koselig atmosfære og god service! Vi hadde pizza og pasta, begge veldig gode.

Takk, TonjeSB

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding.

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Meget god service å hyggelig personal. Rask levering av ekstremt god mat. Topp score👍🏼 Kan så absolutt anbefales på det varmeste.

Takk, 616sofiab
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Tusen takk for besøket og for fantastisk tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss 😊

Anmeldt 14. desember 2018

Vi var et lag på 7 personer og alle var svært fornøyd med maten.
Koselig atmosfære og hyggelige servitører.
Flere bemerket flotte toaletter.
To av oss har cøliaki og vi er samstemte på at Olivia har byens beste glutenfri pizza!

Anbefales!

Takk, Mona Segtnan B

Tusen takk for besøket og for fantastisk tilbakemelding! Dette var hyggelig å høre.

Reisende som så på Olivia Solsiden, så også på

Har du vært i Olivia Solsiden? Del dine erfaringer!