Olivia solsiden har fantastisk god glutenfri pizza og supre ansatte som sørger for en fin opplevelse!
Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at vår glutenfrie pizza falt i smak! Velkommen tilbake til oss!
180–184 av 477 anmeldelser
God mat og trivelige lokaler. Hadde 45 min til rådighet for en lunsj. Vi ble tatt godt i mot og fikk et koselig bord ved vinduet. God oppfølging av personalet og rask levering av maten gjorde at vi rakk en kopp kaffe også. Veldig godt fornøyd
Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding Velkommen tilbake til oss!
Vi var en gjeng på fire som fikk en hyggelig opplevelse med god mat og god service på Olivia. Vi fikk gode vin- anbefalinger og alle var meget fornøyd med de ulike rettene vi valgte.
Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!
En fin opplevelse dette. Vi spiste først en enkel, men deilig forrett, caprese, før vi fikk servert et fantastisk torskemåltid, mer luzzo. Serveringspersonalet var topp og Olivia Solsiden holder til i hyggelige lokaler ved «Blomsterbrua». Anbefales.
Stenovnsbakt focaccia er definitvt å anbefale. Koselig atmosfære og god service! Vi hadde pizza og pasta, begge veldig gode.
Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding.