Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok mat”
Anmeldelse av Olivia Solsiden

Olivia Solsiden
Vurdert som nr. 16 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 100 - USD 800
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

En helt ok resturant. Ikke en spesielt fin atmosfære i restauranten, maten var bare helt ok. Vi ble egentlig skuffet over maten da vi har hørt mye positivt på forhånd. Ligger helt klart bak naboen Una.

Dato for besøk: august 2020
Takk, SunnmorskMatturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Hej! Om det är något speciellt du tänker på som vi kan göra bättre nästa gång så skicka gärna din feedback till Una@olivia.no så att hon kan ta det vidare i restaurangen! Vi sätter stort pris på all ris och ros och strävar såklart alltid efter att bli bättre! Tack för din feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (452)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 452 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Ok mat, men minst 2 hakk bak naboen Una pizzeria. Den har en fin beliggenhet og atmosfære. Men har hatt bedre opplevelser i Oslo og Bergen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, dratsva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Hej Dratsva! Tack för din feedback, det sätter vi verkligen pris på! Om det är något speciellt du tänker på som vi kan göra bättre nästa gång så skicka gärna din feedback till Una@olivia.no så att hon kan ta det vidare i restaurangen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

En av de få norske restaurantene jeg har besøkt som serverer skikkelig italiensk mat. Og jeg har besøkt mange, men blir ofte skuffet. Denne plassen har en kvalitet på maten som minner litt om det vi forrige sommer opplevde i "Citta Alta" i Bergamo. Dit kan vi dessverre ikke reise dette året, av lett forståelige årsaker. Fikk ikke prøvd vinkartet, men fant ikke den Multepulciano D'Abrusso som avdøde Benito alltid satte foran meg når jeg besøkte ham, eller den lokale Barbera D'Asti som vi kjøpte i en kirke (!!) i en landsby i nærheten i fjor sommer.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj. God mat, trivelig betjening og rolige omgivelser. Supert med oppvarmet innglasset «uteservering»

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, P1847DSandersb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Her var alt riktig. Vi hadde ikke bestilt bord, men fikk allikevel plass etter 10 min. venting på en kjempetravel kveld. Hyggelig personale, rask bestilling og servering gjorde dette til den ultimate restaurant opplevelsen. For ikke å glemme at maten smakte glimrende.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Solsiden, så også på

 

Har du vært i Olivia Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din