“Solnedgangen på uteterrasen”

Olivia Solsiden
Vurdert som nr. 19 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 1 070 - kr 8 557
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Opplevelsen av å sitte på uteterrassen en ettermiddag i solskinnet er ubeskrivelig. Tror ikke vi har spist bedre pizza. Litt forvirrende med betjening som vil ha bestilling og web app, mem det ble jo dobbel service. Liker web bestilling personlig. Så som pizza restaurant er denne fantastisk

1  Takk, jonrO8866CF
Voyage67320224115, Annat på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Otroligt kul att läsa, tusen tack för fin feedback och välkommen tillbaka!

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fikk bord på baksiden mot Nidelven - flott utsikt. Hyggelig betjening og god ivaretakelse av smittevern (antibac på alle bord). Focaccia sarda til forrett var utrolig godt. Salat og pizza som ble servert smakte også. Selv om det sikkert er et sted som plasseres i kategorien turistfelle synes jeg absolutt dette var godt innenfor.

2  Takk, Morten W

Tusen tack för din fina feedback Wike! Hjärtligt välkommen tillbaka!

Anmeldt 5. august 2020

En helt ok resturant. Ikke en spesielt fin atmosfære i restauranten, maten var bare helt ok. Vi ble egentlig skuffet over maten da vi har hørt mye positivt på forhånd. Ligger helt klart bak naboen Una.

Takk, SunnmorskMatturist

Hej! Om det är något speciellt du tänker på som vi kan göra bättre nästa gång så skicka gärna din feedback till Una@olivia.no så att hon kan ta det vidare i restaurangen! Vi sätter stort pris på all ris och ros och strävar såklart alltid efter att bli bättre! Tack för din feedback!

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Ok mat, men minst 2 hakk bak naboen Una pizzeria. Den har en fin beliggenhet og atmosfære. Men har hatt bedre opplevelser i Oslo og Bergen.

Takk, dratsva

Hej Dratsva! Tack för din feedback, det sätter vi verkligen pris på! Om det är något speciellt du tänker på som vi kan göra bättre nästa gång så skicka gärna din feedback till Una@olivia.no så att hon kan ta det vidare i restaurangen!

Anmeldt 29. juli 2020

En av de få norske restaurantene jeg har besøkt som serverer skikkelig italiensk mat. Og jeg har besøkt mange, men blir ofte skuffet. Denne plassen har en kvalitet på maten som minner litt om det vi forrige sommer opplevde i "Citta Alta" i Bergamo. Dit kan vi dessverre ikke reise dette året, av lett forståelige årsaker. Fikk ikke prøvd vinkartet, men fant ikke den Multepulciano D'Abrusso som avdøde Benito alltid satte foran meg når jeg besøkte ham, eller den lokale Barbera D'Asti som vi kjøpte i en kirke (!!) i en landsby i nærheten i fjor sommer.

Takk, Holmestrand_yvind_K

Reisende som så på Olivia Solsiden, så også på

Har du vært i Olivia Solsiden? Del dine erfaringer!