“Glutenfri pizza.”

Olivia Solsiden
Vurdert som nr. 19 av 403 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 1 108 - kr 8 862
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Ifm bryllup var det "get together" party på Olivia. Mat var bestilt på forhånd. Drikke og mat ble servert på en ordentlig måte og gkutenfri pizza smakte godt. Anbefales for glutenfri pizza.

2  Takk, 277arnee
Voyage67320224115, Annat på Olivia Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Fantastiskt kul att höra att denna speciella kväll blev så lyckad! Gratulerar till bröllopet och hjärtligt välkomna tillbaka till oss!

Anmeldt 15. august 2020

Har vært her før, og kommer tilbake fordi det er en enkel restaurant å ta med gamle foreldre som er dårlig til bens på. Vi hadde bestilt bord, og alt var klart når vi kom. En hyggelig middagsstund hvor vi ble greit ivaretatt uten de store misforståelser eller feil. Maten var som alltid av god kvalitet. Ingenting å utsette på den fra noen av oss. Inntrykket var at koronarisiko var godt ivaretatt.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 339birgitn

Tusen tack för denna fina feedback! Önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss på Solsiden!

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Opplevelsen av å sitte på uteterrassen en ettermiddag i solskinnet er ubeskrivelig. Tror ikke vi har spist bedre pizza. Litt forvirrende med betjening som vil ha bestilling og web app, mem det ble jo dobbel service. Liker web bestilling personlig. Så som pizza restaurant er denne fantastisk

1  Takk, jonrO8866CF

Otroligt kul att läsa, tusen tack för fin feedback och välkommen tillbaka!

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fikk bord på baksiden mot Nidelven - flott utsikt. Hyggelig betjening og god ivaretakelse av smittevern (antibac på alle bord). Focaccia sarda til forrett var utrolig godt. Salat og pizza som ble servert smakte også. Selv om det sikkert er et sted som plasseres i kategorien turistfelle synes jeg absolutt dette var godt innenfor.

2  Takk, Morten W

Tusen tack för din fina feedback Wike! Hjärtligt välkommen tillbaka!

Anmeldt 5. august 2020

En helt ok resturant. Ikke en spesielt fin atmosfære i restauranten, maten var bare helt ok. Vi ble egentlig skuffet over maten da vi har hørt mye positivt på forhånd. Ligger helt klart bak naboen Una.

Takk, SunnmorskMatturist

Hej! Om det är något speciellt du tänker på som vi kan göra bättre nästa gång så skicka gärna din feedback till Una@olivia.no så att hon kan ta det vidare i restaurangen! Vi sätter stort pris på all ris och ros och strävar såklart alltid efter att bli bättre! Tack för din feedback!

Reisende som så på Olivia Solsiden, så også på

Har du vært i Olivia Solsiden? Del dine erfaringer!