Hei, var på besøk her for to uker siden og skulle feire at jeg flyttet hit og kom inn på det studiet jeg ville. Jeg, min far og noen familievenner tok da turen i åtte-ni tida en torsdags kveld (6.august). Jeg og min far bestilte pizza, og familievennene pasta. Jeg er selv vegetarianer og har vært det i 5 år. Jeg bestilte derfor vegetarpizza, og spesifiserte i tillegg at jeg ikke ønsket kryssmitte ved bruk av samme hansker osv. Denne pizzaen skulle og skal være vegetar.
De klarer så å lage en kjøttpizza til meg etter alle opplysningene jeg har oppgitt! Det er en helt annerledes pizza en den jeg bestilte, og pepperonien er smuldret opp og nesten usynlig under all ruccola og mozzarella. Var vist en av de sterkeste pizzaene de hadde, og stusset litt på det etter et stykke. Fikk da min far til å smake og dette var definitivt kjøtt. Fikk tak i en servitør som tok den så inn. De ansatte samlet seg så og innså feilen de hadde gjort. De kom å beklaget og jeg skulle få ny pizza og dessert gratis. Bestilte en ny pizza, men hadde mistet appetitten helt.
Jeg føler med dermed skikkelig lurt og syns det var veldig ekkelt å sitte å spise ufrivillig kjøtt som jeg på ingen måte hadde bestilt. Satt med gråten i halsen og spydde senere på kvelden. Vil virkelig ikke anbefale dette stedet for vegetarianere eller folk som har allergi! Tenk hvis jeg var hyperallergisk og gir beskjed om det, men allikavel overser kokken diverse kommentarer på bestillingen? Dette er skammelig.