Pasta på Olivia Solsiden idag. Først litt polenta med aioli til forrett og så pasta. Jeg valgte putanesca som jeg normalt liker veldig godt. Det tok tid å få maten og da den kom var den ikke akkurat rykende varm. Linguine med tomat, kapers og sitron….. Servert i en eneste røre. Vanskelig å skille råvarene fra hverandre. Litt konsistens og smak som ketchup. Ble skuffet. Det burde være litt revet parmesan på bordet sammen med flaksalt og pepperkvern. Ikke noe av dette ble satt fram før vi ba om salt og pepper. Jeg syns italiensk pasta skal være sånn at man kan se de ulike råvarene og de skal være varsomt tilberedt eller nesten ikke tilberedt i det hele tatt. Her var chilli og tomater opphakket og litt grøtete. Kapers hadde null tekstur. Den andre i selskapet spiste penne med kylling. Sorry to say; det var likedan der. Så min opplevelse av Olivia Dolsiden ble litt blandet. Beklageligvis.