Flybussen Trondheim - STENGT
On site on time

Hyggelig sjåfør med klar og tydelig stemme over høyttaleranlegget. God plass ti bagasjen og fin... les mer

Anmeldt 28. juli 2019
Tom Nickelsen G
Oslo, Norge
Flybuss med særdeles punktlighet

Anmeldt 19. juli 2021
ARY944
Haugesund, Norge

Anmeldt 18. mai 2023 via mobile enheter

Han i kassen var ikke hyggelig, og han scamma meg ved at han fikk meg til å betale 220kr når jeg bare skulle ha betalt 110kr

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, J3679DPjuliah
Anmeldt 2. januar 2022 via mobile enheter

Løy om at bestiling av billet på nett stenger 10min før avgang når jeg spurte om hjelp til å bestille. Er billigere å kjøpe billet på nett. Itillegg er det altfor dyrt.

Dato for opplevelse: januar 2022
Takk, larssC4599LR
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Lite intuitiv bestillingsside som sikkert er god på PC. iPhone er den ikke tilpasset for. Hvor stopper bussen? Det finnes ikke kart på hjemmesiden. Det kommer ikke kart på søk på Google. Det er ikke rutetider på stopperplassen.

Dato for opplevelse: september 2021
2  Takk, 581alfredn
Anmeldt 19. juli 2021

Tur/retur Værnes til Trondheim sentrum var en trygg opplevelse med alle smitteverntiltak intakt og flinke pålitelige sjåfører med høy grad av serviceinnstilling overfor passasjerene.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, ARY944
Anmeldt 15. april 2020

Brukte Flybussen Trondheim tilknyttet dagpendlig Oslo-Trondheim i vel 4 år. Har ikke et eneste negativt ord å si om dette transportmiddelet. Effektivt og pålitelig selv med en del endringer på trasserer spesielt rundt Torget. Skulle gjerne sett at det var mulig å kjøpe et årskort tilsvarende Travel pass med eks. SAS.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, jonasveiberg