Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tomt for guacamole”
Anmeldelse av Taqueros

Taqueros
Vurdert som nr. 117 av 288 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 11 - USD 56
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Veldig skuffet. Alle rundt bordet gledet seg til en mexikanskaften, men skuffelsen ble stor fra første stund. Uviten servitør om det meste angående drikke og maten. Det hele toppet seg da de klokken 20.00 på en fredagskveld er TOM(!) for guacamole. Smakløst måltid. Drar aldri tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MaritSoerum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 55 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte en takeaway burrito til 137kr og jeg hadde høye forventninger etter å ha lest gode anmeldelser her inne. Jeg føler meg lurt. Burritoen hadde SÅ mye ris at det ble overveldende. Risen hadde litt for høy tyggemotstand og dette bidro til at hele måltidet ble tørt, kjedelig og smakløst. Samt, når man betaler så mye forventer man å få mer av de dyrere ingrediensene. Det var ellers sorte bønner, bittelitt flankesteik og noen få biter tomat og løk. Kjøttet var seigt å tygge og dårlig marinert. Jeg har aldri hatt en så kjedelig, tørr og intetsigende matopplevelse i Trondheim. Forventet så mye mer.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, rgn1925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Fin stemning, og gode lukter som tydelig trekker mot Mexico. Nachosen var bedre enn hva jeg hadde blitt fortalt. Kommer gjerne igjen til denne skjulte perlen i Mellomveien

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, erlendrost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018

En fantastisk restaurant som byr på bla. gode quesedillas. Alle rettene kommer med vegansk alternativ, som byr på muligheter for en hver smak!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, viktoriaoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018

Restauranten åpnet for ca. et år siden og ligger via a vis Lamo-parken. Lokalene har en slags rustic tone, men det spørs om shabby chic-stilen blir vel mye shabby. Maten er god og porsjonene passe, ikke for store. og jeg anbefaler Quesedilla Chilorio fremfor feks Carne Asada som jeg synes var noe smakløs i tillegg til at den er langt dyrere. Maten kom raskt på bordet og serveringen var god i begynnelsen. Etter hvert som det kom flere gjester, var det vanskeligere å fange personalets oppmerksomhet. Dessverre var det ikke noe meksikansk over musikken, men derimot hip hop. Absolutt verd et besøk, men håper på en bedre totalopplevelse neste gang.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taqueros, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Taqueros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din