Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig overpriset glutenfri pizza”
Anmeldelse av Habitat

Habitat
Vurdert som nr. 102 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 3 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Latterlig pris for glutenfri pizza laget på ferdigprodusert bunn som smakte som papp og var overraskende liten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Creuset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 36 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2018

Rolig atmosfære. Tydelig et studentsted for artige samtaler over en pizza og øl. Rikholdig utvalg av øl. Greit utvalg av pizza i porsjonstørrelse, mange artige navn. Bacon Bart, med bacon, eple og løk smakte godt. God service

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

De har utmerket øl, hvorav noen brygges i kjelleren og utmerket pizza. Deres veganske pizza er sannsynligvis den beste pizzaen jeg noensinne har prøvd
. De har masse brettspill og en hyggelig atmosfære.

Takk, askburlefot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Anmeldt 5. august 2018

Etter å ha bodd i Trondheim i over et år har Habitat garantert blitt mitt favorittsted. Det er et sted man kan møte venner eller familie, men også et hyggelig sted å studere. Variert og mangfoldig ølutvalg. Maten er helt grei, ikke noe spesielt. Servicen er alltid upåklagelig og stemningen fantastisk! Tipp topp! :)

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eddad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Koselig sted med godt ølutvalg. Fine lokaler og veldig hyggelig personale.
Smakte ikke på pizza men smaker den like godt som den smaker så er den nok himmelsk

Dato for besøk: juni 2018
Takk, kennethhamlot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Habitat, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Habitat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din