“Uhøflige ansatte”
Anmeldelse av Habitat

Habitat
Vurdert som nr. 90 av 405 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 29. februar 2024

Uhøflige ansatte. De oppfører seg som om kundene er en plage. Et lite smil koster ikke penger!! Vi følte oss uvelkomne, rett og slett!!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Tarbup

Anmeldt 14. november 2023 via mobile enheter

Aldri spist her og ble veldig overrasket over den gode pizzaen bakt på surdeigsbunn. Nydelig med grønne planter overalt, fantastisk innredet og på samme tid uformelt. Alt bestilles og betales i baren. Hyggelig betjening, varmt og trivelig. Får 4 fremfor 5 pga at jeg ikke har smakt det brede utvalg av øl og dermed ikke kan uttale meg. Ryktene sier dog at dette er flotte greier og :) God service!

Dato for besøk: november 2023
Takk, ingridkristinen2021
Anmeldt 16. juli 2023 via mobile enheter

En av favorittstedene mine i byen. Pizzaen er også veldig god! Fineste lokalene fullt av planter, masse godt øl som du kan kjøpe i små glass for å smake. Litt nedsig at det som regel er tomt for slush som står på menyen, men ellers god service og godt tilbud 🪴

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 1zzyh
Anmeldt 25. mai 2021

Jeg har ikke forsøkt maten her. Men atmosfæren her er herlig. Hvis du liker å kose deg på dagtid på Café Le frère, vil en naturlig forlengelse av kvelden å dra til Habitet. Den uoffisielle storebroren til Café Le Frère ;).
Spennende med mange ulike smaker, de ansatte er svært hjelpsomme.
Anbefales hvis du skal på en andre date du egentlig angrer på at du sa ja til. Samtaleemner slipper man å bekymre seg for da man kan snakke om så spennende typer øl det er.

(passer også for folk som vil på date)

Anbefales!

Dato for besøk: februar 2021
Takk, MariaTranh
Anmeldt 22. mai 2020

Tok med familien og ungene på 5 år elsket pizzaen de fikk. Vi voksne syns det var veldig spennende å smake utprøvde øl, hvor man får enten 0,2 eller 0,4. Den minste var perfekt for smaksopplevelsen og ikke veldig dyrt.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, TripMember05282020

Reisende som så på Habitat, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Habitat? Del dine erfaringer!