Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende 10 retter i kreativt miljø i bakgården ”
Anmeldelse av Bula Neobistro

Bula Neobistro
Vurdert som nr. 4 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Veldig godt fornøyd med 10 retters menyen. Alle rettene var overraskende og kreative - de billigste vinene - sauvignon blanc og pinot noir var av god kvalitet. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, trondriiberk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7781 av 152 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Ti retter med vinpakke, ble en uforglemmelig opplevelse. Ansatte med tilstedeværelse og kunnskap. Kult interiør, og åpent kjøkken.
Alt handler om gode råvarer, presentasjon og smak, smak, smak. Hver munnfull var som en eksplosjon i munnhulen. Presentasjonen som et lite kunstverk. Drikkevarene var nøye utvalgt, og matchet hver rett.
En sann fryd for både øyne og gane!
Anbefaler alle å ta en tur til Renée og hennes eminente gjeng!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, LisbethKK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Meget bra fra start til slutt. Mat og vin sitter bra sammen. Nye gode smaker som utfordrer deg litt men samtidig er godt innenfor. Hyggelig ansatte som kan sine saker. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 22st_lea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Vi spiste en femretters og ble god og mett. Startet med at vi fikk to snack- retter, godt brød med pisket smør. Etter fem kjempegode retter fulgte en ekstra frisk dessert etter desserten. Vi delte en vinpakke på to. Det ble passe vin for oss til maten, samtidig som vi fikk velvalgte viner som toppet matopplevelsen. Absolutt er sted jeg vil dra tilbake til.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Solvang446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Utrolig trivelig kelner, fantastisk og fantasifull mat med en vinmeny som passet helt perfekt til. We will be back!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Inger H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bula Neobistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bula Neobistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.