Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk matopplevelse”
Anmeldelse av Bula Neobistro

Bula Neobistro
Vurdert som nr. 5 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk matopplevelse i kule og avslappa omgivelser. Anbefaler et besøk hit på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mariemold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 130 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse! Følte nesten man var i New York :) Anbefales på det sterkeste! God service

Dato for besøk: mai 2020
Takk, KiirstyM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantstisk kveld på Bula. Maten var i en klasse for seg. Fikk oss en matopplevelse, som både tokk oss tilbake til barndommens minner. Samtidig som man fikk dagens smaker i ett og samme måltid. Anbefaler Bula til alle som er glad i eksperimentell matlaging. Det blandes og mikses med mat og smaker som man ikke trudde kunne passe i hop. Er så absolutt verdt en helaften på Bula.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 521lenak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2020 via mobile enheter

Ord kan ikke beskrive denne kunstneriske smakseksplosjonen av en opplevelse. Lykke. Shabby, senkede skuldre.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, EinarOL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Fantastisk mat presentert og servert av hyggelige og profesjonelle ansatte. Mat og vin presentert på en slik måte at det både overasker og behager. Super kveld med venner fra Hardanger.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fiolv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bula Neobistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bula Neobistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din