Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var tre som besøkte stedet.”
Anmeldelse av Bula Neobistro

Bula Neobistro
Vurdert som nr. 5 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Vi var tre som besøkte stedet. Vi har fulgt Renee siden hun vant top-chef i 2016, og bestemte oss for at maten hennes måtte vi smake en dag. Nå var vi i Trondheim, og da måtte vi hit. Vi ble ikke skuffet. Maten var nydelig, moderne og med mange kombinasjoner vi aldri har prøvet.
Hva var så det beste ved måltidet? Det var Johanna, vår servitør, som etter 6 år i Norge serverte oss på klingende trøndersk, og tok seg god tid på å forklare rettene. Staben er alltid den viktigste ingrediensen.
Men for all del: maten var nydelig. Føl dere ikke trygge - vi kommer igjen.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 822perv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 128 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk matopplevelse i kule og avslappa omgivelser. Anbefaler et besøk hit på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mariemold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse! Følte nesten man var i New York :) Anbefales på det sterkeste! God service

Dato for besøk: mai 2020
Takk, KiirstyM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantstisk kveld på Bula. Maten var i en klasse for seg. Fikk oss en matopplevelse, som både tokk oss tilbake til barndommens minner. Samtidig som man fikk dagens smaker i ett og samme måltid. Anbefaler Bula til alle som er glad i eksperimentell matlaging. Det blandes og mikses med mat og smaker som man ikke trudde kunne passe i hop. Er så absolutt verdt en helaften på Bula.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 521lenak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2020 via mobile enheter

Ord kan ikke beskrive denne kunstneriske smakseksplosjonen av en opplevelse. Lykke. Shabby, senkede skuldre.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, EinarOL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bula Neobistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bula Neobistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din