Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det er kitchy, sprøtt og solid!”
Anmeldelse av Bula Neobistro

Bula Neobistro
Vurdert som nr. 5 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Det er kitchy, sprøtt og solid håndverk!

Bula har etablert seg seg som noe litt «annerledes» i den trønderske restaurant - faunaen som stadig byr på nye fenomenale opplevelser. Og nettopp derfor er Bula en restaurant du må besøke. Det er kitch på høyde med Nerdrum, upretensiøst, delikat, sprøtt men alltid med et solid fundament av kvalitet i bunnen. Kjør på med en vinpakke som matcher variasjonene i maten, bestill en drink fra baren, spis alle rettene og besøk (begge!) toalettene.

Bula er helt ulikt alt annet, og nettopp derfor en solid innertier.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 160larse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 135 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2020

Vi hadde en 5-retters med vinpakke, servert av kunnskapsrike kelnere. Hver enkelt rett var ikke så stor, men vi gikk storfornøyd og passe mett, ut av restauranten.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Sissel M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2020

Var på Bula Neobistro i september med familie. Fikk engelske bobler i glasset straks vi kom inn, og følte oss så vel ivaretatt fra start til slutt. 2 av 4 i gruppen er veganere, og fikk tilpasset en egen 5-retters for dette. Utrolig smakfullt, og veldig gøy at de har holdt seg nære den originale menyen, slik at vi som spiser plantebasert ikke føler at vi går glipp av noe. Dyktige kokker som var flinke til å forklare. Virket som det var god stemning på kjøkkenet mellom de ansatte, som er utrolig hyggelig! Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, eddad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Vi var tre som besøkte stedet. Vi har fulgt Renee siden hun vant top-chef i 2016, og bestemte oss for at maten hennes måtte vi smake en dag. Nå var vi i Trondheim, og da måtte vi hit. Vi ble ikke skuffet. Maten var nydelig, moderne og med mange kombinasjoner vi aldri har prøvet.
Hva var så det beste ved måltidet? Det var Johanna, vår servitør, som etter 6 år i Norge serverte oss på klingende trøndersk, og tok seg god tid på å forklare rettene. Staben er alltid den viktigste ingrediensen.
Men for all del: maten var nydelig. Føl dere ikke trygge - vi kommer igjen.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 822perv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk matopplevelse i kule og avslappa omgivelser. Anbefaler et besøk hit på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mariemold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bula Neobistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bula Neobistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din