Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og herlig atmosfære”
Anmeldelse av Bula Neobistro

Bula Neobistro
Vurdert som nr. 4 av 295 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Jeg har vært på Bula to ganger, senest i juni. Prøvd både 10 og 5 retters meny, og var veldig fornøyd begge gangene. Gode smaker, munter og vennlig servering og svært god atmosfære. Lokalet er unikt og bør oppleves. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, AnitRasc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 147 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Herlige smaker og gode kombinasjoner i et hyggelig lokale med servitører som setter prikken over i’en. En minneverdig kveld, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, marialauritzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Favorittrestaurant (!!) Du får det du betaler for - pluss litt til! En skikkelig fin opplevelse, anbefaler alle å besøke denne plassen! Laidback stemning, hvor man kan være seg selv.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, vildhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Absolutt ingenting å utsette på maten; den var fenomenal fra start til slutt. Gikk for full 10-retter med vinpakke. Topp råvarer og fantastisk presentasjon av hver rett. Kunnskapsrike servitører og et herlig uformelt miljø i restauranten. Men - når man betaler 2300,- pr. pers. for et måltid, da er det lov å forvente å bli mett. Noen av rettene var så små at de var knapt en munnfull. Det var hjem til pølse i brød etterpå. Litt større porsjoner og/eller lavere pris, og dette ville vært en perfekt opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, rhubarb74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021 via mobile enheter

Utrolig mange spennende smaker med god mat og fine vinopplevelser. En 10 retters med vinpakke uten å bli proppmett. Prisen ikke avskrekkende. Et rustikt og trivelig miljø med kyndige servitører. Anbefales

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Fevtor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bula Neobistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bula Neobistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.