Vi så serien hjemmekokkene, og likte R. Fagerhøi. 5 retter, som egentlig er 8. Først får man 2 appetitt vekkere, vi med en god champagne, den første utrolig artig. Vi hadde valgt vinmeny 2, den består av svært flotte toppviner, Vinmonopol priser 5-600 pr flaske. Men den viste seg å være litt i overkant i forhold til maten. Service og logistikk var suveren, vår servitør var absolutt kunnskapsrik og flink. Med 2 bordsetninger går det muligens en tanke for hurtig. Det var helt fullt. Opplesning av menyer oppfattes jo kun halvveis, vi foretrekker skriftlig, men ok. Alle rettene var gode, artige, de benytter i hovedsak rimelige ingredienser, men får mye ut av det. Hovedretten tørrmodnet ytrefilet med en saus fra oksehale var luksus. I et tilfelle en katalansk vin med Xarel-lo druen forsvant mot en relativt skarpt krydret spaghetti rett, etterpå var den svært bra. Desserten var ok, men vinen var et høydepunkt: Heidi Schröck, som vi forøvrig har besøkt, sin Ruster Ausbruch fra Neusiedler See i Østerrike er en opplevelse, ytterst søt 193 gr rest sødme, men likevel helt frisk. Det ble en super kveld, pris i forhold til kvalitet og service er absolutt gunstig. Stedet anbefales.