“GOD MAT OG VIN, VELDIG BRA SERVICE”
Anmeldelse av Spontan Vinbar

Spontan Vinbar
Vurdert som nr. 76 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 5. oktober 2020

Hyggelig sted, og meget bra service.
God mat og vin, og mye kunnskap hos servitøren.
Noen retter falt mer i smak enn andre, da kombinasjonene kunne være noe spesielle.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Bente B

Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Veldig bra vinbar i Trondheim. Kelnere som har god peiling på vin og småretter som smaker himmelsk. 4-retter med vinpakke anbefales. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, u9a
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Var knall god mat med en kul presentasjon fra kjøkkenet! Alle rettene hadde tydelig særpreg som gjør at dette frister til gjentagelse! Uformelt og hyggelig

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, bbbbbbbbbbbilly
Anmeldt 24. november 2019

Superbra vinbar, med suveren service og koselig atmosfære. Vi spiste 4 spennende småretter med tilpasset vinmeny! Anbefales:)

Dato for besøk: november 2019
Takk, Matfantastn
Anmeldt 19. juni 2019

Spontan er nøyaktig det de skal være. Et sted med fokus på mye god vin og med kunnskapsrike og hyggelige kelnere. På toppen av det serverer de spennende og nydelige småretter. Matchen mellom mat og vin var strålende når de fikk frie hender.

En spesiell ting er "onsdagssmakingen" som vi deltok på hvor man får smake et utvalg viner med et tema (område eller annet, vårt var Østerrike). Maten passer da ikke nødvendig vis like perfekt men vi fikk god match.

Alt i alt en svært trivelig opplevelse. Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Anders G

Reisende som så på Spontan Vinbar, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Spontan Vinbar? Del dine erfaringer!