“Michelinkandidat? Tror ikke det gitt!”
Anmeldelse av Spontan Vinbar

Spontan Vinbar
Vurdert som nr. 76 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Etter at Vinpuls hadde besøkt Spontan Vinbar og omtalt stedet som kandidat til en Michelin-stjerne ved neste utdeling, var det store forventninger vi bestilte et bord for fire personer en onsdag for ikke lenge siden.
For å si det sånn, jeg tror ikke vi hadde vært på samme restaurant som Vinpuls.
Med noen få hederlige unntak må jeg si at dette som vi fikk servert var laaaangt fra noen Michelinstandard.
I tillegg er lokalene etter vår smak både upersonlige og støyende. Akustikken var grusom. «Pissoaret» likeså.
Betjeningen var overfladiske og så ikke ut til å like det de holdt på med i det hele tatt.
Somelieren var en fyr med en skingrende stemme som skar gjennom bakgrunnsstøyen, det var nesten umulig å få med seg det han sa og det var fort overstått. Han er sikkert vant til at folk flest bryr seg hverken om land, distrikt, druer, jordsmonn eller lagring så man kan jo til en viss grad forstå mannen, men for oss som er over middels interessert i vin ble det frustrerende.
Prisen var forsåvidt grei men heller ikke mer enn det.
Førsteinntrykket var ikke helt bra, derfor drøyer det nok litt om vi i det hele tatt tar sjansen på å komme tilbake.
Beklager!

Takk, Tore562

Anmeldt 24. august 2022 via mobile enheter

Fabelaktig vin og mat - alltid. Nytt fint lokale, men med en slags ikke-eksisterende atmosfære. Hadde hatt godt av å bruke kompetanse på belysning og interiør

Takk, martinhoegh
Anmeldt 22. august 2022

Totalopplevelsen sto ikke til forventningene, som var skyhøye etter mye god omtale etter gjenåpning i nye lokaler. Maten var ikke like smaksrik og innovativ som jeg husker fra gamle Spontan. Bestilte 5 retter med vinpakke, og måtte dra ganske sultne fra bordet - skulle tro det var samme porsjoner som i 9-rettersmenyen? Vinpakken var god, men fikk ikke vin til første rett (krabben, som for øvrig smakte tamt og like mye av potetlefse som av krabbe). Røye med dill smakte mildt og saltaktig, svin og saus besto av 4 ørsmå, tynt skårede kjøttbiter og like mange kantareller - ja, og litt saus da. Savnet noe sprøtt/kompletterende både for smakens, konsistensens og for opplevelsen av en fullgod rett - hva med litt karbohydrater, noe grønnsaker etc.? Skuffende rett og slett. Piggvar og kål var beste rett, rundstykkene kom på bordet like etterpå, så vi kunne bruke dem til å skrape tallerkenen for den gode sausen. I seg selv smakte heller ikke rundstykkene noe særlig annet enn loffestoff med sprø skorpe. Rips og melk til dessert smakte godt, men ble en litt enkel (og billig) dessert som punktum for måltidet. Oppsummert: Godt, men tamt og kjedelig. Lite mat. Lite komplette retter (få ingredienser og kontraster). Alle 4 reiste seg noe skuffet fra bordet, fremdeles ikke helt mette. Spontan har tapt seg! Miljø: Fin kunst! Flere lyddempere i taket hadde gjort seg, litt mathall-preg og dårlig akustikk. Service var halvhjertet til stede, stadig nye innom bordet vårt, travel kveld? Uformelt - ja, så avgjort. Det kan vi jo like, men ikke når det går på bekostning av kvaliteten. Spontan har tidligere vært en av favorittene våre, alltid spennende og velkomponerte smaksbomber servert. Det var ikke tilfelle denne kvelden, dessverre.

Takk, Hilde S

Fire retters middag . Samme bestikk til alt . Fusk og kjøtt 🤭🙃

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Tourist30564379221
Anmeldt 28. august 2021 via mobile enheter

Hvordan miste kunder ved første besøk? Lite vin i glasset dersom den er «rimelig», litt mer dersom den koster noe mer (som venneparet bestilte).

Dato for besøk: august 2021
Takk, royj389

Reisende som så på Spontan Vinbar, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Spontan Vinbar? Del dine erfaringer!