Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smågodt med fiskesmak”
Anmeldelse av Fagn

Fagn
Vurdert som nr. 2 av 288 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 271
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Denne reviewen kommer noe sent. Tok meg først tid til dette nå men mener likevel at min opplevelse bør deles slik at folk som går til Fagn vet hva de får. Det som blir presentert er spesielt. Det er teknisk og noe av det er spennende, rett og slett finurlig) Men det jeg syntes manglet var følelsen av å spise mat eller et måltid. Jeg har gjort flere 5, 7 og 10 rettere på andre restauranter og fikk ikke samme følelsen som på Fagn. Fagn gir deg ikke en rett som er et måltid. Alt kommer inn på bordet som ett tygg (kanskje 2 dersom du er heldig). Jeg fikk veldig følelsen av at den lille kjemiker hadde vært på ferde og blandet frysetørret substans fra krukke A,B,C og D. Da ble dette dessverre ikke annet enn en litt dyr morsom greie. Gourmet var det definitivt ikke. Derfor får Fagn en 2 av meg. Om du går på Fagn, bør du ha feit lommebok og en forkjærlighet for smågodt med fiskesmak. Jeg likte ikke konseptet.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 845yngvej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei!

Det var veldig synd du ikke likte konseptet.
Vi endrer rettene ut fra sesong på 5, 10 og 20-retters smak opplevelses meny der det blir servert både tygg, fiskeretter og kjøttretter og noen desserter ut fra hvilken meny du velger.




Med vennlig hilsen
Jeanette Johansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6670 av 186 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018

Dette er et sted du ikke går hver dag, men når du først tar deg råd og tid går du hjem med et digert smil om munnen og et vell av gode smaker som du smatter på på hjemturen. Det er en opplevelse fra du kommer og du blir profesjonelt geleidet gjennom et mangfold av retter du sjelden og aldri har fått tidligere. Sammen med en svært gjennomtenkt vinpakke så er dette en kveld du vil huske i lang tid fremover. Det koster litt ekstra men for all del: ANBEFALES!!!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei Karsten,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gjør oss veldig glad at du gikk hjem med et digert smil på munnen :) <3
Takk for besøket.

Velkommen tilbake ved en senere anledning. :)
Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Jeanette J

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

God mat, men dessverre personal som var mer opptatt av vaske bak disken en å se gjester for å ra imot bestillinger.

Dato for besøk: november 2018
Takk, sterndi77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei,

Dette var veldig trist å høre. Vi beklager virkelig for den servicen du har opplevd her.
Var dette i Fagn Bar & Bistro i 2.etasje?
Denne siden tilhører til Fagn Fine Dining i restauranten i 1.etasje.
Send oss gjerne en mail på post@fagn.no.
Jeg har videre ført dette til teamet, og vi skal ta dette i betraktning.

Vi ønsker deg velkommen tilbake for å prøve oss igjen for et positivt opplevelse.

Med vennlig hilsen
Jeanette J



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Fagn byr på måltider i verdensklasse og har også et personale som gir gjestene utsøkt service. Du kommer ikke til å angre! :-)

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, magnes649
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei Magne!


Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)! Veldig glad å høre at du hadde en fantastisk opplevelse.:)


Velkommen tilbake!


Med vennlig hilsen
Jeanette J

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Maten var fantastisk. Anbefales. Hyggelig og service innstilt betjening. Litt kronglete å finne inngangen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, sveinulfs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei!

Takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Velkommen tilbake ved en senere anledning!:)


Med vennlig hilsen
Jeanette J

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fagn, så også på

 

Har du vært i Fagn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din