“fagntastisk”

Fagn
Vurdert som nr. 9 av 408 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 125 - kr 2 400
Anmeldt 15. desember 2018

Dette var en topp mat- og drikkeopplevelse. Utsøkte retter hvor råvarene var i sentrum og dertil godt tilpassede viner.
Personalet var ledige i stilen og ga god kontakt, men likevel profesjonelt til stede gjennom hele måltidet.
Jeg kan ikke annet enn gi en toppkarakter og mener restauranten kan konkurrere med de beste. Kvaliteten er så høy at den kvalifiserer til "stjerne".
Vi kommer nok tilbake om ikke så atfor lenge, og da vil vi nok også få servert chablis i
store glass før vi går en etasje ned til selve måltidet!!

Takk, jan m
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei!

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding. :)
Så godt å høre at du hadde en Fagntastisk opplevelse hos oss.
Dette gir oss motivasjon . :)

Da sees vi igjen.
Velkommen tilbake ved senere anledning.

Godt Jul & Godt nyttår! :)

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Et meget vellykket besøk , utsøkt meny med flotte viner vi valgte 18retters med vin pakke, hyggelig og god service, kan virkelig anbefales ,

Dato for besøk: januar 2018
Takk, KariBr39
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)!

Velkommen tilbake til oss.:)

Ha en fin dag!

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Denne reviewen kommer noe sent. Tok meg først tid til dette nå men mener likevel at min opplevelse bør deles slik at folk som går til Fagn vet hva de får. Det som blir presentert er spesielt. Det er teknisk og noe av det er spennende, rett og slett finurlig) Men det jeg syntes manglet var følelsen av å spise mat eller et måltid. Jeg har gjort flere 5, 7 og 10 rettere på andre restauranter og fikk ikke samme følelsen som på Fagn. Fagn gir deg ikke en rett som er et måltid. Alt kommer inn på bordet som ett tygg (kanskje 2 dersom du er heldig). Jeg fikk veldig følelsen av at den lille kjemiker hadde vært på ferde og blandet frysetørret substans fra krukke A,B,C og D. Da ble dette dessverre ikke annet enn en litt dyr morsom greie. Gourmet var det definitivt ikke. Derfor får Fagn en 2 av meg. Om du går på Fagn, bør du ha feit lommebok og en forkjærlighet for smågodt med fiskesmak. Jeg likte ikke konseptet.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 845yngvej

Hei!

Det var veldig synd du ikke likte konseptet.
Vi endrer rettene ut fra sesong på 5, 10 og 20-retters smak opplevelses meny der det blir servert både tygg, fiskeretter og kjøttretter og noen desserter ut fra hvilken meny du velger.

Anmeldt 25. november 2018

Dette er et sted du ikke går hver dag, men når du først tar deg råd og tid går du hjem med et digert smil om munnen og et vell av gode smaker som du smatter på på hjemturen. Det er en opplevelse fra du kommer og du blir profesjonelt geleidet gjennom et mangfold av retter du sjelden og aldri har fått tidligere. Sammen med en svært gjennomtenkt vinpakke så er dette en kveld du vil huske i lang tid fremover. Det koster litt ekstra men for all del: ANBEFALES!!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Karsten S
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei Karsten,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gjør oss veldig glad at du gikk hjem med et digert smil på munnen :) <3
Takk for besøket.

Velkommen tilbake ved en senere anledning. :)
Ha en fin dag!

Jeanette J

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

God mat, men dessverre personal som var mer opptatt av vaske bak disken en å se gjester for å ra imot bestillinger.

Takk, sterndi77
Fagn F, Administrasjon på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei,

Dette var veldig trist å høre. Vi beklager virkelig for den servicen du har opplevd her.
Var dette i Fagn Bar & Bistro i 2.etasje?
Denne siden tilhører til Fagn Fine Dining i restauranten i 1.etasje.
Send oss gjerne en mail på post@fagn.no.
Jeg har videre ført dette til teamet, og vi skal ta dette i betraktning.

Vi ønsker deg velkommen tilbake for å prøve oss igjen for et positivt opplevelse.

Jeanette J

Reisende som så på Fagn, så også på

Har du vært i Fagn? Del dine erfaringer!