“Meget bra”

Fagn
Vurdert som nr. 13 av 400 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 125 - kr 2 400
Anmeldt 20. juni 2019

Vi hadde store forventninger, og ble ikke skuffet. Servicen var helt topp. Hyggelige folk med kunnskap og glimt i øyet. Maten var stort sett nydelig. Kreativitet i høysetet,
Å klage på noe her, blir flisespikkeri, men så var det det med smak og behag. Etter mitt syn kunne fiskerettene hadd litt mer smak. Salt ? Krydder? Men var det den rene smaken de gikk for, var dette perfekt. Når vi gir trekk for maten, er det for at de flinke folkene på kjøkkenet stadig skal strekke seg litt til. Vi kommer helt klart i gjen.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, vsvidar
Fagn F, Administrator på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding, så flott. :-)
Veldig hyggelig å høre at dere hadde det fint. :)

Takk for besøk og velkommen igjen ved senere anledning.

God helg!

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

En hyggelig velkomst og ypperlig service gjennom hele måltidet toppet opplevelsen av et fantastisk måltid. 18 retter med klare, kraftige og balanserte smaker som overrasket og oppfylte alle våre forventninger. Rettene var en fornøyelse for både øyne og gane. Vi kommer igjen!

Takk, 453birgitr
Fagn F, Administrator på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :-)
Vi er veldig glade for at du hadde en fin opplevelse hos oss på Fagn.

Takk for besøket, og hjertelig velkommen igjen ved senere anledning. :)

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Hadde et fantastisk måltid på Fagn. Utrolig kreative spennende retter, og for noen smaker! Personalet var utrolig oppmerksomme og trivelige, hadde høye forventninger, men dette overgikk dem alle. Spiste en 10-retters, ble god og mett. Veldig fint med nærhet til kjøkkenet, og hyggelig at de selv presenterte maten. Dere leverer etter intensjonen og navnet, utrolig imponert❤️ Kommer definitivt tilbake!

Takk, anne_hatletveit
Fagn F, Administrator på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)
Veldig hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss. <3

Takk for at dere besøkte oss, og velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

En helt enestående matopplevelse! Meget imøtekommende og kunnskapsrikt personale - og så godt som hver eneste rett en ny höjdare.

Takk, 351terjes
Fagn F, Administrator på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)
Vi setter stor pris på at dere besøker oss, ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 13. mai 2019

Vi var sjelden euforiske underveis i måltidet. Her var råvarer og smakskombinasjoner som krever enorm kunnskap og kjærlighet for å frambringe! Fra de første snackene til avslutningen - en sann svir. Mye basert på kortreiste råvarer og mye sjømat. Vår skalldyrallergiker fikk svært gode erstatningsretter. Den store menyen med tilhørende vinpakke er også valuta for penga. I øyeblikket husker jeg spesielt aspargesretten, aldri har asparges blitt servert så lekent og smakfullt, og snackene med blod og andelever - du verden for en smaksbombe.
Servitørene (og kokkene) traff oss med sin profesjonelle stil, men samtidig fikk vi veldig personlig oppfølging etter vårt ønske! Vi opplevde oss mer enn vel mottatt.

2  Takk, Arnebern
Fagn F, Administrator på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :-)
Vi blir så glade for høre at dere hadde det så bra. :)

Vi setter veldig stor pris på at dere hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Hjertelig hilsen
Jeanette Johansen

Reisende som så på Fagn, så også på

Har du vært i Fagn? Del dine erfaringer!