“Beste matopplevelsen vi noen gang har hatt!”
Anmeldelse av Fagn

Fagn
Vurdert som nr. 9 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 125 - kr 2 400
Anmeldt 2. august 2020

Nydelig vin, mat, atmosfære og ikke minst service! Dette overgikk alle våre forventninger. Her kommer vi definitivt tilbake🥰

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ingrid M
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei:))))

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)
Helt fantastisk godt å høre det gikk over forventninger og at dere hadde en fin matopplevelse.
Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake. <3

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Noe av det vakreste jeg har opplevd i mitt liv. Personalet, kokene, atmosfæren, maten, drikken mm - helt utrolig. Tusen takk for en fantastisk opplevelse!

Takk, zakchi
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)))))
Vi blir så glade for at det ble så vakkert. <3

Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen på besøk igjen.

Kommunikasjon og booking ansvarlig

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi har virkelig ingenting å utsette på Fagn! Nydelig dekorert og stilfullt lokale. Servicen var fantastisk, med en avslappet stemning samtidig som at vi følte oss meget godt tatt vare på. Maten var magisk - presentert som kunstverk og med fantastiske smaker. Vi elsket alt! Vinen komplimenterte maten perfekt.
Vi kommer veldig gjerne tilbake ved en annen anledning og anbefaler Fagn på det sterkeste!

Takk, Tina Z
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei. :)

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. <3
Så godt å høre dere hadde en magisk opplevelse.

Vi takker for besøket og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. :)

Jeanette Johansen
Kommunikasjon og booking ansvarlig.

Anmeldt 6. juni 2020

Jeg har vært mye omkring i Europa og spist ved en rekke restauranter, både med og uten Michelin-stjerner. Og Fagn holder mål så det suser! Alt var vellykket, strålende service, artig og spennende 20 retters meny, og velvalgte viner. Et 20 retters målrtid kan vel lett bli et samlebåndopplegg, men det hadde parsonalet full kontroll over. Herlig presentasjon av hver rett som ble servert med passe mellomrom, totalt noe over 3 timer. Prisen for herligeten er bedre enn akseptabel og du får en livslang opplevelse. Kan ikke anbefale dette stedet sterkt nok, du blir så godt tatt hånd om og du får noe unikt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Roald A
fagnf2018, Markedsføring på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2020

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding. :) <3
Så herlig å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss. :-)
Vi blir så glade for fantastiske tilbakemeldinger. :))))

Takk for besøket og håper vi ser dere igjen. :)

Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Vi var på Fagn i dag i anledning min manns bursdagsfeiring. Vi hadde virkelig sett frem til dette besøket. Vi hadde en 20 retters meny og maten var god, og det var rask og veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening, MEN

På en av rettene fikk jeg en hard bit i maten som jeg tygget på, dette kjentes først ut som en glassbit - spyttet den litt skremt ut av munnen og kontaktet betjeningen. De fant ut at dette var en bit hardplast fra en av beholderne på kjøkkenet som hadde falt av og ned i maten min. Jeg fikk ny rett og beklagelse fra betjeningen, men jeg fikk ingen kompensasjon ut over dette, noe vi kanskje hadde forventet på en Michelin restaurant? At en slik bit kommer i maten er jo beklagelig, men man forventer kanskje noe mer enn en beklagelse og retten på nytt når noe sånt skjer. Resten av rettene ble spist med dette i bakhodet, noe som ødela opplevelsen for min del.

Et par andre småting var at betjeningen spurte om vi ønsket kaffe til desserten, dette sa vi jo ja til, men når vi ser på kvitteringen har vi betalt 120kr for to kopper (håndbrygget) kaffe, dette fikk vi ingen informasjon om når vi fikk spørsmål om kaffe.

Min mann hadde også stor vinpakke til maten, og fikk servert vin som passet godt til de ulike rettene. På regningen i ettertid ser vi at vi har betalt for 1 «Henriot rose» til 149kr, men vi fikk ikke noe informasjon om at noe av vinen som ble servert ikke var inkludert i pakken... dette er så klart bare to bagateller som ikke utgjør så mye på totalen på en slik restaurant, men vi hadde satt pris på å bli informert på forhånd slik at ikke slike «overraskelser» dukker opp på regningen.

Alt i alt et fint besøk, men vi sitter igjen og er skuffet. Servitøren vi hadde trekker opp opplevelsen, da han var veldig flink og hyggelig, men skulle dog informert oss om disse tilleggene i pris.

Dato for besøk: mai 2020
9  Takk, susannelU1943RU

Reisende som så på Fagn, så også på

Har du vært i Fagn? Del dine erfaringer!