Vi var på Fagn i dag i anledning min manns bursdagsfeiring. Vi hadde virkelig sett frem til dette besøket. Vi hadde en 20 retters meny og maten var god, og det var rask og veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening, MEN
På en av rettene fikk jeg en hard bit i maten som jeg tygget på, dette kjentes først ut som en glassbit - spyttet den litt skremt ut av munnen og kontaktet betjeningen. De fant ut at dette var en bit hardplast fra en av beholderne på kjøkkenet som hadde falt av og ned i maten min. Jeg fikk ny rett og beklagelse fra betjeningen, men jeg fikk ingen kompensasjon ut over dette, noe vi kanskje hadde forventet på en Michelin restaurant? At en slik bit kommer i maten er jo beklagelig, men man forventer kanskje noe mer enn en beklagelse og retten på nytt når noe sånt skjer. Resten av rettene ble spist med dette i bakhodet, noe som ødela opplevelsen for min del.
Et par andre småting var at betjeningen spurte om vi ønsket kaffe til desserten, dette sa vi jo ja til, men når vi ser på kvitteringen har vi betalt 120kr for to kopper (håndbrygget) kaffe, dette fikk vi ingen informasjon om når vi fikk spørsmål om kaffe.
Min mann hadde også stor vinpakke til maten, og fikk servert vin som passet godt til de ulike rettene. På regningen i ettertid ser vi at vi har betalt for 1 «Henriot rose» til 149kr, men vi fikk ikke noe informasjon om at noe av vinen som ble servert ikke var inkludert i pakken... dette er så klart bare to bagateller som ikke utgjør så mye på totalen på en slik restaurant, men vi hadde satt pris på å bli informert på forhånd slik at ikke slike «overraskelser» dukker opp på regningen.
Alt i alt et fint besøk, men vi sitter igjen og er skuffet. Servitøren vi hadde trekker opp opplevelsen, da han var veldig flink og hyggelig, men skulle dog informert oss om disse tilleggene i pris.