“En helt utrolig bra matopplevelse!”
Anmeldelse av Fagn

Fagn
Vurdert som nr. 9 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 125 - kr 2 400
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

En helt utrolig bra matopplevelse! Mat, viner, service er topp topp klasse. Stemningen og energien på et sted der alle er opptatt av å levere 110%, d er helt rått! Koster litt men dette er verdt hver eneste krone.

Takk, jonasm798
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei. :)))

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. :)))
Så gøy å høre at dere hadde en flott matopplevelse, vi blir så glade. <3
Takk for besøket og hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fagn levere helt utmerket nok engang. Bedre matopplevelse skal du lete lenge etter.🤩 service, atmosfære, vin og mat var helt enestående.

Takk, klinge090
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)
Vi blir så glade. <3333
Takker for besøket og hjertelig velkommen på besøk igjen. :)

Anmeldt 2. august 2020

Nydelig vin, mat, atmosfære og ikke minst service! Dette overgikk alle våre forventninger. Her kommer vi definitivt tilbake🥰

Takk, Ingrid M
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei:))))

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)
Helt fantastisk godt å høre det gikk over forventninger og at dere hadde en fin matopplevelse.
Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake. <3

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Noe av det vakreste jeg har opplevd i mitt liv. Personalet, kokene, atmosfæren, maten, drikken mm - helt utrolig. Tusen takk for en fantastisk opplevelse!

Takk, zakchi
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)))))
Vi blir så glade for at det ble så vakkert. <3

Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen på besøk igjen.

Kommunikasjon og booking ansvarlig

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi har virkelig ingenting å utsette på Fagn! Nydelig dekorert og stilfullt lokale. Servicen var fantastisk, med en avslappet stemning samtidig som at vi følte oss meget godt tatt vare på. Maten var magisk - presentert som kunstverk og med fantastiske smaker. Vi elsket alt! Vinen komplimenterte maten perfekt.
Vi kommer veldig gjerne tilbake ved en annen anledning og anbefaler Fagn på det sterkeste!

Takk, Tina Z
fagnf2018, Marketing på Fagn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei. :)

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. <3
Så godt å høre dere hadde en magisk opplevelse.

Vi takker for besøket og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake. :)

Jeanette Johansen
Kommunikasjon og booking ansvarlig.

Reisende som så på Fagn, så også på

Har du vært i Fagn? Del dine erfaringer!