Min far, bror og jeg fikk endelig gjennomført middag på Fagn. Dette hadde blitt satt på vent som følge av Covid.
Da vi ankom ble vi umiddelbart ønsket velkommen av servitører ok kokker i bistro delen i 2 etasjen. Deretter kunne vi bestille drinker til å starte
med før middagen. Vi valgte like så godt å bestille forskjellige drinker og ble godt fornøyde med disse.
Etter disse ble konsumert ble vi ført ned til førsteetasje og til bordet vårt. Lokalet var intimt og enkelt med en god oversikt over kjøkkenet hvor alt ble tilberedt. Vi fikk bordet rett foran kjøkkenet og det var veldig spennende å se og studere hvordan kjemien og «rytmen» på kjøkkenet var.
Vi hadde bestilt stor smaksmeny. Jeg skal ikke beskrive alle rettene i denne anmeldelsen. Vi var veldig fornøyd og imponert over alle rettene og smakene, men ikke minst hvordan disse var paret med vin som ga enkelte av rettene en ny dimensjon!
Det var kun 1 rett som vi i en treenighet ikke likte spesielt godt og det var en Dashi buljong som ble tilberedt ved bordet. Det var godt men ikke noe for våre ganer. Men dette gjorde ikke ett negativt inntrykk på kvelden.
Ellers var både servitørene og kokkene utrolig flinke til å ivareta gjestene og vi fikk snakket, rost maten og fikk komme med konstruktive innspill om våre opplevelser med både kjøkkensjef og sous chef mot slutten av middagen.
Har du tid til å booke frem i tid og har økonomien til å unne seg denne opplevelsen så er det ingenting å vente på! Jeg skal tilbake