Sjarmerende sted på flere måter, men også usjarmerende!

Anmeldt 29. mars 2019
SA_Travel_MN
Nord-Trøndelag, Norge
Kongress

Besøk i forbindelse med en kongress. Da vi ankom ble det kaotisk med for lite betjening i... les mer

Anmeldt 8. november 2017
596erikn
Øyer, Norge

Anmeldt 29. mars 2019

Var her på en konferanse med stinn brakke. Litt for mange deltakere i lokalet, størrelsen tatt i betraktning, men godt gjennomført arrangement likevel.

Sjarmerende lokale, og flott beliggenhet, selv om det ødela ganske mye av helhetsinntrykket den store byggeplassen utenfor. Håper at området rundt er ryddet og ferdig neste gang jeg kommer.

Teknikken fungerte, kaffe på plass, og god og smakfull lunsjtallerken, selv om porsjonene var i minste laget. Tillater meg å antyde at arrangementet var litt i største laget for et slikt sted....

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, SA_Travel_MN
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Besøk i forbindelse med en kongress. Da vi ankom ble det kaotisk med for lite betjening i baren.
Tapasbuffet var lite spennende og smakløs. Altfor høyt støynivå på musikk på en faglig tilstelning der folk gjerne prater om fag og utveksler erfaringer.
Anbefales ikke til denne type arrangement.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 596erikn