Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stjerneverdig matopplevelse”
Anmeldelse av Credo Restaurant

Credo Restaurant
Vurdert som nr. 29 av 284 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

En matopplevelse av høy klasse med spennende retter fra regionen. Har vært flere ganger på «gamle» Credo og dette var definitivt noen ytterligere hakk opp. Godt fortalte historier om råvarene som var bearbeidet på spennende måter, og supertøft lokale. Omvisning i de spesialdesignede lokalene viste en gjennomtenkt og kul visjon med hele konseptet. Det var et langt taffel - nærmere 6 timer. Så to trøtte herrer som ble fulgt til taxien av restauranteieren selv klokken 0100. Vel blåst Heidi!

Dato for besøk: november 2018
Takk, PaalCK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4044 av 78 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Dette et DEN BESTE resturantopplevelsen jeg har hatt uansett. De 23(!) rettene med dertilhørende drikke (øl, mjød, vin) fungerte spot on.
For meg med hjul under rumpa. Sømløst opplegg. Hadde jeg kunnet hadde jeg reist meg og gitt stående applaus

This is the best there is in Trondheim, maybe in Norway

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 210stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018

De nye lokalene litt utenfor byen gir Heidi Bjerkan og kokketeamet hennes store muligheter for å boltre seg i matfantasien. Det var tjue små og store serveringer som toppet vårt besøk i de tidligere lokalene. Serveringspersonalet var godt drillet og hadde valgt ut spennende viner. Det er bare å planlegge neste besøk, her snakker vi om at Credo er en reise verdt.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Hyggelig start med 7 forskjellige snacks i 2. etasje, det meste spennende og gode retter. Drikkepakken startet med en mini gin/ tonic og inneholdt cider og øl i tillegg til vin. Resten av kvelden var i 1. etasje og til sammen ble det 14 retter. Vi fikk hyggelig omvisning av bygget av eieren. En minnerik kveld.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 603turida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Credo har flyttet ut av sentrum. Derfor trenger man nå å ta drosje om man har hotell i sentrum. Området rundt bærer preg av å være en byggeplass.

Ved ankomst ble vi geleidet opp i andre etg. Der ble vi fortalt at vi kom til å få 22 retter. Tror ikke det var noe alternativ. Vi fikk på forespørsel info om at vinpakken inneholdt gin & tonic, sider, øl samt hvite viner til sjørettene og røde til kjøtt. Prisen ble oppgitt til 1300 kr. Servitøren kunne ikke svare på hvilke viner som ble servert. Men etter en stund fikk en skriftlig vinmeny. Denne var langt under forventning og er ikke i nærheten av å forsvare prisen. Vi bad om å få vinlisten, og spurte samtidig om info om maten. Servitøren kunne ikke redegjøre for mer enn to retter. Vi begynte med en champagne som ble servert for varm.

Det er en bra vinmeny på Credo, og vi fikk etterhvert bestilt en del gode viner. Etter noen retter ble vi geleidet ned i første etg og fullførte besøket der. Her var det en veldig dyktig vinkelner.

Maten var generelt bra og spennende, selv om noen retter falt gjennom. Veldig forstyrrende at servitørene avbryter samtalen rundt bordet hver gang en rett skal presenteres. Dette er ok ved 5 retter, men blir skikkelig slitsomt ved 22 retter. Vi savnet hele tiden å ha en skriftlig meny under måltidet. Det ble vanskelig å holde styr på hva vi hadde spist og hvor langt vi var kommet i måltidet. Til alt overmål fikk vi utdelt kveldens meny etter at vi hadde betalt. På det tidspunktet hadde vi ingen glede av menyen.

Generelt er det god mat og bra vinliste på Credo. Vinpakken er overaskende dårlig og dyr. Alt i alt bra, men plassen når ikke ppp til ambisjonene og prisnivået. Man sitter igjen med inntrykket av at de prøver for hardt. Maten kom på 1200 kr.

Dato for besøk: august 2018
9  Takk, Meget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Credo Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Credo Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din