Credo har flyttet ut av sentrum. Derfor trenger man nå å ta drosje om man har hotell i sentrum. Området rundt bærer preg av å være en byggeplass.
Ved ankomst ble vi geleidet opp i andre etg. Der ble vi fortalt at vi kom til å få 22 retter. Tror ikke det var noe alternativ. Vi fikk på forespørsel info om at vinpakken inneholdt gin & tonic, sider, øl samt hvite viner til sjørettene og røde til kjøtt. Prisen ble oppgitt til 1300 kr. Servitøren kunne ikke svare på hvilke viner som ble servert. Men etter en stund fikk en skriftlig vinmeny. Denne var langt under forventning og er ikke i nærheten av å forsvare prisen. Vi bad om å få vinlisten, og spurte samtidig om info om maten. Servitøren kunne ikke redegjøre for mer enn to retter. Vi begynte med en champagne som ble servert for varm.
Det er en bra vinmeny på Credo, og vi fikk etterhvert bestilt en del gode viner. Etter noen retter ble vi geleidet ned i første etg og fullførte besøket der. Her var det en veldig dyktig vinkelner.
Maten var generelt bra og spennende, selv om noen retter falt gjennom. Veldig forstyrrende at servitørene avbryter samtalen rundt bordet hver gang en rett skal presenteres. Dette er ok ved 5 retter, men blir skikkelig slitsomt ved 22 retter. Vi savnet hele tiden å ha en skriftlig meny under måltidet. Det ble vanskelig å holde styr på hva vi hadde spist og hvor langt vi var kommet i måltidet. Til alt overmål fikk vi utdelt kveldens meny etter at vi hadde betalt. På det tidspunktet hadde vi ingen glede av menyen.
Generelt er det god mat og bra vinliste på Credo. Vinpakken er overaskende dårlig og dyr. Alt i alt bra, men plassen når ikke ppp til ambisjonene og prisnivået. Man sitter igjen med inntrykket av at de prøver for hardt. Maten kom på 1200 kr.