Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opplevelse”
Anmeldelse av Credo Restaurant

Credo Restaurant
Vurdert som nr. 29 av 286 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

En fantastisk kveld!
Dyp respekt til Heidi og de ansatte som gjør kvelden vår fullkommen. Som godt vertskap ser de gjestene sine, og byr på det beste av råvarer fra lokalmiljøet. Maten kommer uten forsinkelser og det er tydelig at både kokker og servitører vet akkurat hva de skal gjøre til enhver tid.
Historiene om grønnsakshagene, at de produserer egne meierivarer fra sine 6 kuer, fermentering, sylting og øvrig konservering er så kult at det er litt vanskelig å fatte at det går an. Og for er godt brød! Og sceneskiftene mellom appetiser/mat/petit four.
FOR en kveld. Dette er KUNST og yrkesstolthet!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Miseenplace07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3842 av 78 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018

Det var en utrolig opplevelse å tilbringe en kveld på Credo. I november reiste vi i ens ærend fra Oslo for å oppleve nye Credo. Interiørmessig er lokalene overveldende – spennende, annerledes, luftige og innbydende. Matmessig er det vanskelig å finne nok superlativer. Våre forventninger var høye, men vi hadde nok ikke greid å sette forventningsnivået så høyt som virkeligheten viste seg å by på. Det er sjelden å erfare en så gjennomført smaksrik kveld, utrolig hvordan det trylles med vanlige og for det meste norske og trønderske ingredienser. Det er nesten ikke til å tro at dette er mulig – og da til et kostnadsnivå som ligger langt under hva tilsvarende steder kan by på, Maaemo for eksempel.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sveineg01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

En matopplevelse av høy klasse med spennende retter fra regionen. Har vært flere ganger på «gamle» Credo og dette var definitivt noen ytterligere hakk opp. Godt fortalte historier om råvarene som var bearbeidet på spennende måter, og supertøft lokale. Omvisning i de spesialdesignede lokalene viste en gjennomtenkt og kul visjon med hele konseptet. Det var et langt taffel - nærmere 6 timer. Så to trøtte herrer som ble fulgt til taxien av restauranteieren selv klokken 0100. Vel blåst Heidi!

Dato for besøk: november 2018
Takk, PaalCK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Dette et DEN BESTE resturantopplevelsen jeg har hatt uansett. De 23(!) rettene med dertilhørende drikke (øl, mjød, vin) fungerte spot on.
For meg med hjul under rumpa. Sømløst opplegg. Hadde jeg kunnet hadde jeg reist meg og gitt stående applaus

This is the best there is in Trondheim, maybe in Norway

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 210stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018

De nye lokalene litt utenfor byen gir Heidi Bjerkan og kokketeamet hennes store muligheter for å boltre seg i matfantasien. Det var tjue små og store serveringer som toppet vårt besøk i de tidligere lokalene. Serveringspersonalet var godt drillet og hadde valgt ut spennende viner. Det er bare å planlegge neste besøk, her snakker vi om at Credo er en reise verdt.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Credo Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Credo Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din