Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 117
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Expedia.com
USD 118
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 118
USD 106
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 118
TravelocityUSD 118
eDreamsUSD 117
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
32
63
44
13
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
63
44
13
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 159 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018

Det perfekte sted for overnatting når behovet bare er ei seng og en dusj. Har bodd mye på hotell i forbindelse med jobben.
Så dette hotellet dekket mitt behov. Perfekt for en weekend også hvis ikke målet med oppholdet er selve hotell opplevelsen.
Deilig å slippe å ha service inne på rommet hver dag. Det var bare å be om flere hand duker etterhvert som behovet meldte seg.
Hyggelig og hjelpsomme folk i resepsjonen. Gangavstand til nesten alt i sentrum. Sparte mange taxi kroner på transport.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Service
Takk, _tinecss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marte P, Resepsjonssjef på City Living Schøller Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Det er godt å høre at du er fornøyd med vårt hotellkonsept, service i resepsjonen samt hotellets lokasjon.
Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Marte
City Living Schøller Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2018

Ok rom, men fellesområdene var heller dårlig.
Men prisen vart lav og dem i resepsjonen var veldig hyggelig.

Sentralt og nærmeste restaurant var kjempebra (Le Bistro).
Dette er hotellet hvis du vil se byen, ikke være på hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Runar W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marte P, Front Office Manager på City Living Schøller Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018

Hei Runar W,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi trenger både ris og ros, så denne satte vi stor pris på.
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår lokasjon, prisen på oppholdet og servicen som ble ytet av våre resepsjonister.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Marte
City Living Schøller Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2017

Beliggenheten er upåklagelig da Scholler ligger midt i sentrum. Selve rommene er preget av slitasje, men for en langhelg i Trondheim passer de perfekt for de som er mer ute i byen enn på hotellrommet. Betjeningen var behjelpelig med alle våre behov. Vi fikk satt inn ekstra seng i leiligheten vi hadde, men ekstra sengen var svært skitten og vi fikk den byttet etter vi tok kontakt med resepsjonen. Branninnstruksene på vårt rom var feil, men dette ble også rettet opp etter at vi gjorde dem oppmerksom på det. Selve leiligheten var romslig, med et stort soverom og bad i andre etasjen. Badet bar preg av slitasje. Og kanskje en smule dårlig trykk på vannet i dusjen. Leiligheten hadde et lite kjøkken med alt vi trengte. Svært bra med kjøleskap. Fint å ha en sofa å slappe av i. Et kjøkkenbord med to stoler, men kunne godt ha vært en eller to stoler til. Fint at vinduene, både på soverommet og i stuen, kunne åpnes for å kunne lufte.

Romtips: Leilighetene med kjøkken ligger i en rolig etasje
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Thomas E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017

Vi fikk et tilbud for overnatting, via telefon og senere via epost, som vi syntes var godt.
Men da vi ankom og skulle sjekke inn krevde de at vi måtte vi betale dobbelt så mye.
Selv om vi viste fram eposten som bekreftet vår kontrakt, hvor det tydelig står pris for 20 til 22.10, måtte vi "skjønne" at det ville vært alt for billig. Det "skulle stått" per natt , men dette hadde ikke kommet med på vår bekreftelse fra dem. Ikke vårt problem.
Vi hadde vurdert et annet hotell: "cooptilbud" hvor frukost også var inkludert, men gikk for City Living , nettopp pga den lave prisen. Resepsjonisten skulle sjekke ut og vi skulle vente med å betale til vi var blitt enige om prisen.En av oss måtte alikevel registrere sitt kredittkort. Betalingen skulle vi vente med, til ting ble mere avklart.
Neste dag , lørdag, hadde hun enda ikke fått så mye svar.
Da vi skulle betale sjekke ut på søndag, viste det seg at de allerede hadde trukket hele summen fra kredittkortet. Dette uten at korteieren var informert.
Uten samtale med oss. Uten å komme oss i møte med tilbud .
Kjempeskuffende holdning. Hadde vi orket å gå videre med saken hadde vi all rett på vår side , men det er veldet de satser på, at ingen gidder.
Forøvrig var rommet meget stusselig. Vann som har trukket inn i "pyntefjøl" på tekjøkkenet, støvete, skittent, badet lite knagger, sprukne fliser, badekar som synger på siste verset, en stålstang på trappa opp t soverom, står ut i rommet, lite utstyr i skapet...
Nei. Vi 6 var enige om at dette var siste gangen vi bodde her. Når det ble billigere MED frukost på bedre hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Grete Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017

Overnattet her i 5 netter. Rolige og romslige rom. Rengjøring i rommet kunne gjort bedre. Fint og velutstyrt felles kjøkken. Alle elektriske apparater både i rommet og i kjøkkenet fungerer som forventet. Hyggelige og behjelpelige personell. Lokalisert kjempe sentralt i Trondheim. Anbefales om du ønske en rolig og enkelt samtidig som behovdekkende overnatting plass midt i Trondheim

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, TamarShar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser