Sengene var utrolig gode. Vi fikk et rom i fjerde etasje med store vinduer i taket og godt lys, samtidig som vi kunne stenge for lyset ved behov. Badet var romslig og fint og vi likte spesielt godt at det var kjøleskap på rommet. Det var hårfønere på rommet og felleskjøkken så vi kunne hente bestikk eller kopper ved behov. Ting virket nyoppusset. Man kunne både oppholde seg på rommet, og sove med tanke på størrelsen. Personalet sjekket inn på oss før innsjekk og var hjelpsomme hele veien. Fikk til og med en skjøteledning ved behov. Jeg likte også at døra låste seg 23, og at vi fikk bruke kortet til heisen og døra slik at når dørene stengte på kveldstid at vi følte oss trygge på å komme oss inn. Hotellet lå sentralt og vi fikk gjort og sett mye. De i resepsjonen hjalp oss også med beliggenheter og severdigheter.
Denne gangen var det ikke noe problem med utskjekkstidspunktet, men den kunne vært noe senere ved en annen anledning. Tror mange hadde satt pris på dette. Innsjekking var uproblematisk fordi det er mennesker i resesjonen til 23, og kommer du etter dette varsler du hotellet slik at de lar deg komme inn med en kode og legger frem innsjekksmulighet (i form av nøkkelkort o.l) i skranken for deg. Supert! Hit vil jeg tilbake. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant