Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 121
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 121
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Trip.com
USD 110
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 122
PricelineUSD 121
eDreamsUSD 121
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
32
63
44
13
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
63
44
13
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 159 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2019

Visste at hotellet ikke serverte frokost,men det var mange ukjente detaljer. Rommet blir ikke stellt under tredagers opphold søppel blir heller ikke tømt. Det var et romslig kjøleskap som var kaldt og fint. Over kjøleskapet hang det noen kleshengere. Det var det eneste stedet å henge fra seg tøy. Selve rommet var romslig,men burde vært innredet på en annen måte. Sengene var gode.Parkeringsplass fantes ikke. Så vi måtte stå ulovlig parkert,mens vi bar inn og ut bagasjen. Vi kunne kjøpe bakevarer til redusert pris i en forretning som lå et stykke vekk og som hadde høye priser.

Romtips: vi lå på 407. takvindu som ga mye lys og utsikt mot Stifstgården
Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Nilsen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019

Plassert midt i smørøyet, som nærmeste nabo til Stiftsgården og med svært rimelig pris må det bli 5 stjerner, selv om rommene er av enkel grei standard, at det ikke serveres frokost, men du har mulighet for selvhushold.
Det beste er faktisk en svært god og personlig service som er sjelden vennlig og ikke påtrengende.
Dette er klart mitt førstevalg neste gang jeg skal til Trondheim.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Ble møtt av en blid og koselig dame i resepsjonen da vi ankom hotellet. Fikk også en svært hyggelig beskjed om at de hadde oppgradert rommet vårt fra dobbeltrom til leilighet, noe vi ble kjempeglad for! Istedenfor å bruke mye penger på å spise ute, så kunne vi nå lage mat på rommet. Leiligheten var helt grei, med enkel kjøkkenkrok, stue og trapp opp til hems med seng og bad. Gammelt og slitt, men hjemmekoselig og hyggelig! Midt i sentrum, men merker ikke mye støy fra gata. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elizabeth E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Flott alternativ om man vil bo sentralt i Trondheim og ikke er så opptatt av tidlige Hotellfrokoster. Bra greie. Billig og enkelt. Rent og pent. Godt fornøyd. Ikke noen utsikt å snakke om, men for dem som bare trenger å sove i sentrum er det helt konge. :)

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, kimstidahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Sengene var utrolig gode. Vi fikk et rom i fjerde etasje med store vinduer i taket og godt lys, samtidig som vi kunne stenge for lyset ved behov. Badet var romslig og fint og vi likte spesielt godt at det var kjøleskap på rommet. Det var hårfønere på rommet og felleskjøkken så vi kunne hente bestikk eller kopper ved behov. Ting virket nyoppusset. Man kunne både oppholde seg på rommet, og sove med tanke på størrelsen. Personalet sjekket inn på oss før innsjekk og var hjelpsomme hele veien. Fikk til og med en skjøteledning ved behov. Jeg likte også at døra låste seg 23, og at vi fikk bruke kortet til heisen og døra slik at når dørene stengte på kveldstid at vi følte oss trygge på å komme oss inn. Hotellet lå sentralt og vi fikk gjort og sett mye. De i resepsjonen hjalp oss også med beliggenheter og severdigheter.

Denne gangen var det ikke noe problem med utskjekkstidspunktet, men den kunne vært noe senere ved en annen anledning. Tror mange hadde satt pris på dette. Innsjekking var uproblematisk fordi det er mennesker i resesjonen til 23, og kommer du etter dette varsler du hotellet slik at de lar deg komme inn med en kode og legger frem innsjekksmulighet (i form av nøkkelkort o.l) i skranken for deg. Supert! Hit vil jeg tilbake.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, michellesT5728XT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MmarteP, Resepsjonssjef på City Living Schøller Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Hei, og riktig godt nytt år!

Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Vi er glade for å høre at dere er fornøyde med rommet, hotellets fasiliteter og servicen dere opplevde fra vårt personale.

Når det gjelder utsjekk, er ordinært utsjekkstidspunkt kl. 11:00 hos oss. Det er for øvrig mulig å beholde rommet helt frem til kl. 14:00 på utsjekksdagen mot et lite tillegg i pris. Spør gjerne om dette i resepsjonen ved neste opphold dersom dere ønsker sen utsjekk.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til City Living Schøller Hotel ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Marte
City Living Schøller Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser